După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 19 mai 2019

Aradon.ro: Samuel Caba: „Ceea ce era de prevăzut s-a întâmplat și România a fost umilită în semifinala Eurovision”


Samuel Caba: „Ceea ce era de prevăzut s-a întâmplat și România a fost umilită în semifinala Eurovision”.

ARAD. Samuel Caba, președintele Asociației pentru Reformă Civică și Democrație, a luat atitudine după eliminarea candidatei României din semifinala Eurovision.

La momentul desemnării reprezentantului României în competiția Eurovision, ARCD a atras atenția asupra faptului că s-a făcut o nedreptate atunci când nu s-a ținut cont de votul covârșitor al publicului. „Știm cu toții cum a fost desemnată cea care s-a făcut de râs, reușind contraperformanța de a priva România, al doilea an la rând, de un loc în finala concursului Eurovision. Laura Bretan, tânăra care și-a manifestat cu îndrăzneală susținerea pentru familia tradițională și valorile creștine, a fost eliminată în urma votului unor personaje care nu au nimic în comun cu tradițiile sfinte ale poporului nostru. 

Nu a contat că Laura Bretan a cântat și a încântat o țară întreagă. Rezultatul acelui vot rușinos, care a privat-o pe tânăra Laura de șansa de a-și reprezenta țara cu demnitate în fața Europei, se vede acum: non-valoarea nu performează iar criteriile de departajare care nu țin cont de prestația reală a candidaților nu pot asigura un loc printre cei mai buni.

Eșecul din semifinala Eurovision a făcut deja valuri și a generat critici acide. Ne alăturăm celor care cer cu fermitate să se ia măsuri față de cei din conducerea Televiziunii Române care au tolerat alte criterii de selecție decât cele legate de performanță și valoarea reală a competitorilor”, a declarat Samuel Caba, președintele ARCD.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.