duminică, 19 mai 2019

Aradon.ro: Samuel Caba: „Ceea ce era de prevăzut s-a întâmplat și România a fost umilită în semifinala Eurovision”


Samuel Caba: „Ceea ce era de prevăzut s-a întâmplat și România a fost umilită în semifinala Eurovision”.

ARAD. Samuel Caba, președintele Asociației pentru Reformă Civică și Democrație, a luat atitudine după eliminarea candidatei României din semifinala Eurovision.

La momentul desemnării reprezentantului României în competiția Eurovision, ARCD a atras atenția asupra faptului că s-a făcut o nedreptate atunci când nu s-a ținut cont de votul covârșitor al publicului. „Știm cu toții cum a fost desemnată cea care s-a făcut de râs, reușind contraperformanța de a priva România, al doilea an la rând, de un loc în finala concursului Eurovision. Laura Bretan, tânăra care și-a manifestat cu îndrăzneală susținerea pentru familia tradițională și valorile creștine, a fost eliminată în urma votului unor personaje care nu au nimic în comun cu tradițiile sfinte ale poporului nostru. 

Nu a contat că Laura Bretan a cântat și a încântat o țară întreagă. Rezultatul acelui vot rușinos, care a privat-o pe tânăra Laura de șansa de a-și reprezenta țara cu demnitate în fața Europei, se vede acum: non-valoarea nu performează iar criteriile de departajare care nu țin cont de prestația reală a candidaților nu pot asigura un loc printre cei mai buni.

Eșecul din semifinala Eurovision a făcut deja valuri și a generat critici acide. Ne alăturăm celor care cer cu fermitate să se ia măsuri față de cei din conducerea Televiziunii Române care au tolerat alte criterii de selecție decât cele legate de performanță și valoarea reală a competitorilor”, a declarat Samuel Caba, președintele ARCD.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.