După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 21 aprilie 2019

UPDATE: Atentate asupra unor biserici din Sri Lanka în ziua de Paști. Cel puțin 160 de morți și sute de răniți. Atacurile au avut un obiectiv clar: creștinii. Guvernul a decretat STARE DE ASEDIU


ACTUALIZARE 14:00 Guvernul din Sri Lanka a decretat duminică blocarea temporară a rețelelor de socializare pentru a împiedica difuzarea de informații incorecte și false cu privire la valul de atentate care a lovit insula, provocând moartea a cel puțin 158 de persoane, scrie AFP.

"Guvernul a decis blocarea tuturor platformelor online cu scopul de a împiedica propagarea de informații incorecte și false. Aceasta este doar o măsură temporară", a indicat președinția într-un comunicat.

Tototdată, ministerul Apărării din Sri Lanka a decretat, duminică, stare de asediu de 12 ore, începând de la ora locală 18.00 (12H30 GMT) după atentate. Starea va fi valabilă până luni, la ora locală 6.00. 

ACTUALIZARE 13:25   Atentatele, comise de Paștele catolic, au vizat cel puțin cinci hoteluri și trei biserici din orașele Colombo, Negombo și Batticaloa, transmite Mediafax/

Bilanțul preliminar al seriei de atentate este de 160 de morți și aproximativ 500 de răniți. Printre persoanele ucise figurează cel puțin 35 de străini.

Ca reacție la atentate, Ministerul Apărării din Sri Lanka a instituit o interdicție de circulație de 12 ore începând de duminică seară.
Șeful Poliției din Sri Lanka, Pujuth Jayasundara, lansase un avertisment în urmă cu zece zile, semnalând că mișcarea islamistă NTJ (National Thowheeth Jama’ath) plănuia comiterea un atacuri teroriste sinucigașe.

Continuarea pe www.activenews.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.