După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 18 aprilie 2019

Un rugbist britanic a fost avertizat oficial de către Federația Britanică, după ce a dat „LIKE” postării prin care australianul Israel Folau îi îndemna pe homosexuali să se căiască pentru păcatul lor...

Federația engleză de rugby l-a avertizat oficial pe rugbistul Billy Vunipola, pentru faptul că „a dat like" postărilor  făcute de australianul Israel Folau, în care acesta îi îndemna pe homosexuali, printre alții, să se pocăiască pentru ceea ce fac.  În plus, Vunipola i-a îndemnat pe oameni să-și trăiască viața așa cum dorește Dumnezeu, o idee aparent intolerabilă pentru Federația de specialitate din Anglia.

„Avertismentul va fi reținut în istoricul său disciplinar pentru o perioadă de cinci ani și poate fi luat în calcul într-o viitoare procedură dsiciplinară. În cadrul întâlnirii cu jucătorul, acesta și-a exprimat profundul regret cu privire la comenatriile sale publice și a înțeles că a rănit și ofensat prin acțiunile sale. I s-au reamintit care sunt responsabilitățile sale în calitate de jucător al Angliei și de ambasador al jocului, care pune valoare pe diversitate și respect”, se arată în comunicatul Rugby Football Union. Și clubul rugbistului, Saracens, l-a averizat pe sportiv.

La rândul său, Vunipola a dat publicității un comunicat, în care arată că nu a dorit să jignească pe nimeni.

„Văd că recenta mea postare a rănit oameni. Intenția mea a fost de a-mi exprima credința în lumea lui Dumnezeu. Aceasă credință este o sursă de mare putere, confort și călăuzire în viața mea. Oricine mă cunoaște știe că trăiesc cu bunătate și iubire față de TOȚI oamenii”, a afirmat el.

În vârstă de 26 de ani și născut în Australia, din părinți originari din Tonga, la fel ca Folau, Vunipola are 36 de selecții în naționala Angliei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.