După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 3 aprilie 2019

Tony Berbece 🔴 Prima zi de post și rugăciune - importanța postului

Pentru că este prima zi de post pentru națiunea română și pentru toate problemele ei pe care deja le cunoaștem atât de bine, anume de la degradarea prin imoralitate sexuală până la corupție, aș vrea să vorbim despre rostul postului. De ce să țin post? Ajută la ceva?
Însuși Dumnezeu strigă prin Ioel următoarele: “Vestiți un post, chemați o adunare de sărbătoare! Strângeți pe toți bătrânii, pe toți locuitorii țării, în Casa Domnului, Dumnezeului vostri și strigați către Domnul” (Ioel 1:14)!

Estera și Mardoheu au scăpat poporul evreu, care se afla în pribegie, robi într-o țară străină, de un holocaust. Dacă Mardoheu și Estera nu ar fi chemat evreii la trei zile de post, dacă nu ar fi chemat mila lui Dumnezeu peste ei, în Biblie nu am mai fi avut o carte atât de superbă, iar evreii nu ar mai fi sărbătorit azi Purimul, ci o altă tragedie prin care poporul lor ar fi trecut. Așadar, rugăciunea și postul au salvat milioane de evrei. Mă întreb, oare cum ar fi stat situația evreilor din vremea lui Hitler dacă ar fi avut o Estera și un Mardoheu?
Apoi, avem postul lui Daniel, acest om, prin 21 de zile de post și rugăciune a chemat mesagerul lui Dumnezeu, care a dus o mare bătâlie pentru a-i aduce un mesaj extraordinar de important pentru misiunea lui si pentru poporul sau. Dumnezeu i s-a adresat astfel: “Daniel, nu te teme de nimic! Caci cuvintele tale au fost ascultate din cea dintai zi, cand ti-ai pus inima să te smerești înaintea Domnului tău și tocmai din pricina cuvintelor tale vin eu acum” (Daniel 10:12).
Nu în ultimul rând îl avem pe Hristos care și-a început misiunea cu 40 de zile de post ținute în mod supranatural. Deci, dacă oamenii credinței în frunte cu Domnul nostru Hristos au luptat prin post și rugăciune, oare noi nu avem nevoie?
Cu siguranță că da. Să spunem și noi ca psalmistul: “Este vremea ca Domnul să lucreze, căci ei calcă Legea Ta” (Ps. 119:126)!
Doamne ajută!
Tony Berbece

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.