După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 18 aprilie 2019

Tony Berbece 🔴 Povestea lui Mircea

Mircea a fost crescut de la trei ani fără tată, iar mama lui, care este astrolog, a căutat să-i insufle credința în ghicit în stele și în alte lucruri. Cu toate astea nu și-a găsit pacea și a căutat-o în yoga, prin care s-a închinat la soare, la Mama Natură, la punctele cardinale, a cunoscut profunzimi ale lumii demonice ambalate în grija pentru corpul uman, dar era tot mai gol și mai secătuit de vlagă.
A căutat apoi pacea în ART of Living, niște cursuri făcute de cei numiți guru sau maeștrii ai parapshihologi. A plătit mii de euro pe cursuri ținute în medii dintre cele mai selecte, cum ar fi în castelele de poveste din Germania.
Nici banii nu i-au adus fericirea deși a învârtit milioane de euro, a organizat cinci ani festivalul Timoșoreana, a avut sute de angajați, zeci de alte afaceri și terenuri scumpe moștenire de la bunici.
Într-o bună zi ne-am întâlnit la un concert Profides într-un Mall. Am păstrat legătura și i-am dat și o Biblie pe care a început să o citească. Cunoscând adevăul nu a mai putut fi mințit de acești șarlatani ai Diavolului. A rupt legătura cu tot ce înseamnă ghicit, yoga, religii orientale, ART of Livin, parapsihologie și altele și L-a îmbrățișat cu toată forța pe Hristos. Azi este foarte fericit, iar viața lui are sens.
Între timp a înfiat o fetiță a cărei mamă are probleme psihice și are grijă și de fetiță și de mama ei. E un om care face bine oriunde găsește o șansă pentru că așa a învățat de la Hristos.

Și astăzi Hristos schimbă vieți. Doar El este calea, adevărul și viața, fără El suntem la îndemâna escrocilor religioși și ai lipsei de sens.
Doamne ajută!
Tony Berbece

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.