După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 15 aprilie 2019

Tony Berbece 🔴 Cu adevărat Dumnezeu este Tatăl orfanilor!

Florin este un băiat care de la vârsta de 5 ani a rămas orfan de ambii părinți, el și ceilalți 10 frați ai lui. Tatăl său a fost înjunghiat într-o noapte, iar până la spital a pierdut mult sânge, salvarea lui fiind imposibilă. La nicio lună mama lui a decedat și ea din cauza unei boli.
Dar Florin l-a descoperit într-un an pe Hristos, era un adolescent rebel care purta în inima lui foarte multe cicatrici, drumul lui în viață era pavat cu vicii care-l distrugeau. A crescut într-un orfelinat alături de alți doi frați, iar una dintre torturile la care era supus de copiii mai mari din orfelinat era să fie pus să bea apă până leșina. Era adesea salvat de palmele copiilor care se amuzau de chinul lui.
Însă Hristos i-a vindecat toate rănile și astăzi s-a căsătorit cu Ramona, o fată extraordinară pe care tot el a condus-o la Hristos. Bucuria lor este deplină pentru că deși au doua salarii medii, Dumnezeu a făcut să curgă belșug de binecuvântare. Nu au avut doar o mamă și un tată, oameni de pretutindeni au ales să-l susțină pe Florin și fiecare, după cum Dumnezeu i-a călăuzit, au contribuit la o nuntă de vis.

Una dintre cele mai bogate și binecuvântate nunți pe care le-am văzut a fost cea a lui Florin și a Ramonei.
Cu toții am zis: “Da, Dumnezeu este tatăl orfanilor și a celor care se încred în el!”
Tony Berbece

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.