După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 22 aprilie 2019

"100 Afaceri Etice Care Schimbă Orașul Tău" cu Cătălin Baciu la Kronwell Hotel, Brașov


Să construiești un business poate fi o provocare. Să construiești echipa care să lucreze împreună la un scop comun și să facă business-ul performant, este o și mai mare provocare.
Dar să aduni oameni care nu mai au nicio motivație pentru ei, pentru viața lor, darămite pentru o carieră, să îi conduci într-un proces de transformare și să-i învestești cu responsabilități și autoritate - este un adevărat talent.
Cătălin Baciu este Director Executiv al Teen Challenge Romania, cel mai mare centru de reabilitare pentru persoane dependente.
Și-a început experiența de business și leadership în afara țării, iar după un timp s-a întors cu dorința puternică de a aduce o schimbare în România.
De-a lungul anilor, oamenii cu care el lucrează au trecut din etapa de dependență, prin restaurarea vieții și mai apoi la conducerea propriului bussiness sau în importante poziții de management.
Pe 24 Aprilie, Cătălin Baciu ne povestește despre modelul de leadership în care oamenii te urmează atunci când îi inspiri și dezvolți. Vino să afli povestea Teen Challenge Romania!
Costul de participare este de 50 de lei și poate fi achitat în ziua evenimentului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.