După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 24 martie 2019

Peter Costea 🔴 Căsătoriile între persoane de același sex distrug libertara religioasă – un exemplu recent

Pe 8 martie, anul acesta, un tribunal de recurs din Africa de Sud a emis o decizie care declară că opoziția Bisericii Reformate din Africa de Sud față de căsătoriile homosexuale este „ilegală și invalidă”. Decizia a fost dată de un tribunal înalt din Pretoria. 

În noiembrie 2016, Biserica Reformată din Africa de Sud a emis o decizie la nivel de cult ca să nu permită oficierea de căsătorii homosexuale în Biserică sau să le recunoască pe cele făcute în afara ei. De asemenea, Biserica Reformată a cerut membrilor bisericii care se identifică a fi homosexuali să trăiască o viață de celibat.

În urmă cu câțiva ani, câțiva membri homosexuali ai Bisericii Reformate au dat în judecată Biserica pe motiv de discriminare, pretinzând că doctrina bisericii încalcă articolul 9 din Constituția Africii de Sud, care face referire la egalitate și nediscriminare și care interzice discriminarea pe motive de orientare sexuală.
În urmă cu un an, o astfel de decizie ar fi părut ireală, dar iată în luna aceasta un tribunal a spart gheața. Și în România, în 2009-2010 s-a încercat modificarea Constituției pentru a promova nediscriminarea pe bază de orientare sexuală.
Pericolul unei astfel de modificări constituționale e absolut evident. Decizia emisă de tribunalul sud-african se aplică nu doar Bisericii reformate, ci tuturor instituțiilor religioase din Africa de Sud: creștine, musulmane, hinduse etc.
În Africa de Sud căsătoriile homosexuale au fost legalizate în 2006. Libertatea religioasă e relevantă, iar milioanele și milioanele de creștini români care sunt preocupați de libertatea religioasă și conștienți de pericolele care ne pasc, sunt îndemnați să mă sprijine mai departe cu semnături, cât și cu rugăciuni.

Continuați să descărcați tabelele pentru semnături
Formularul_listei_sustinatorilor.pdf

Ghidul semnatarului

Lista centrelor de colectare a semnăturilor

NOTĂ: După cum știți, candidez la alegerile europarlamentare din mai 2019. Comentariile pe care le postez periodic sunt desemnate să vă faciliteze cunoașterea candidatului. Candidatura mea este independentă. Nu pot ajunge în Parlamentul European și nici nu pot promova această viziune, cu care agreează milioane de europeni, fără ajutorul vostru. Vă invit, deci, să accesați situl meu electronic pentru a afla mai multe detalii despre candidatura mea, ce mă califică să vă reprezint, ce mă motivează să vă reprezint, și mai ales ce puteți face fiecare dintre voi să asigurați că ajung în Parlamentul European unde să ne aducem contribuția la reînnoirea spirituală și valorică a Europei. Situl meu electoral poate fi vizitat la www.costea-parlamentuleuropean.ro
Peter Costea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.