vineri, 8 februarie 2019

Seminarii cu Dr. Gavin Williams la Biserica Filadelfia Cluj-Napoca


Iubiți frați, ne face plăcere să vă invităm la o serie de seminarii organizate de către CRP Cluj și APME, care vor avea loc la Biserica Penticostală Filaldelfia, str. Batozei, nr. 20, în zilele de 12 și 13 februarie, între orele 18:00 – 21:00, cu tema „Intimitatea cu Dumnezeu”.
Invitatul nostru, Dr. Gavin Williams, este un cunoscut predicator internațional, de origine australiană, învățător și autor creștin, cu peste 30 de ani de experiență ca pastor, misionar și învățător. Este președintele organizației „Light to the Nations Ministries Inc." (Lumină pentru națiuni) și este implicat într-o slujire cu caracter internațional. Are un doctorat în „Slujire Practică” la Wagner Leadership Institute din Colorado Springs, SUA.
Dintre temele care vor fi abordate amintim: Însetat după Dumnezeu, Importanța locului tainic, Ascultarea vocii Domnului, Răspândirea miresmei lui Hristos.
Deoarece seminariile abordează relația noastră intimă cu Isus și mai puțin chestiuni eclesiologice, invitații pot să vină la întâlniri împreună cu soția.

Programul sesiunilor de marți-miercuri:
18:00 - 18:50 sesiune
18:50 - 19:20 pauză (sandviș/ceai/cafea)
19:20 - 20:10 sesiune
20:10 - 21:00 sesiune
Cu ocazia seminariilor va fi distribuită și cartea vorbitorului, Întâlnire cu Isus, recent tradusă în limba română!
Vă așteptăm cu drag!
Pentru o bună organizare vă rugăm să confirmați participarea la telefon/whatsapp 0743 064 787 (Ghiță Rițișan).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.