După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 22 februarie 2019

Peter Costea 🔴 Denunț Pactul Molotov-Ribbentrop

Pe 24 februarie cetățenii Republicii Moldova sunt chemați la vot. Folosesc această oportunitate să îmi exprim în mod oficial și fără ambiguități pozițiile față de anumite aspecte istorice și geopolitice care au afectat în mod tragic Basarabia.
În primul rând, denunț categoric Pactul de Neagresiune dintre Germania nazistă și Uniunea Sovietică din 23 august 1939, cunoscut sub numele de Pactul Molotov-Ribbentrop. Ca urmare a acestei înțelegeri odioase, Basarabia a fost ruptă din trupul țării în august 1940.
Denunț, de asemenea, divizarea Basarabiei de către dictatorul sovietic Nikita Khrushchev care a confiscat partea de sud a Basarabiei, cunoscută sub numele de Bugeac și care vreme de veacuri a aparținut Basarabiei, pe care apoi a dat-o în mod abuziv Ucrainei.
În plus, denunț prezența militară a Rusiei în Transnistria.
Critic indiferența și inabilitatea Uniunii Europene de a rezolva conflictul înghețat din Transnistria.
Critic eforturile anemice ale autorităților române privind unificarea Republicii Moldova cu România.
Privesc cu anticipație și nerăbdare ziua în care întreaga familie română va trăi din nou în aceeași țară unită și indivizibilă, de la Nădlac la Palanca și de la Turnu Severin la Criva-Drepcăuți.
Vă asigur că unirea Republicii Moldova cu România va reprezenta o preocupare importantă pentru mine în Parlamentul European.
Dragi cetățeni ai Republicii Moldova, v-am vizitat țara în zilele dificile prin care ați trecut în aprilie 2009, când ați luptat din răsputeri pentru democrație și statul de drept în țara voastră. Am fost alături de voi atunci și voi continua să rămân alături de voi, sprijinind eforturile voastre de a transforma Republica Moldova într-o țară autentic democratică, un stat suveran în care cetățenii se pot bucură pe deplin de libertățile democratice.

Vă rog pe toți să vă prezentați la votul pentru alegerile parlamentare care vor avea loc pe 24 februarie.
Peter Costea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.