După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 9 februarie 2019

Florin Ianovici 🔴 Roagă-te!


De ce ar fi nevoie de un astfel de îndemn? Pentru simplu motiv că nu ne rugăm.
Durerea lui Dumnezeu stă în faptul că, de cele mai multe ori, dezastrul ne determină rugăciunea și nu binecuvântarea.
Ce ciudat că ni se mișcă buzele la rugăciune, dar urechile nu ascultă. Dacă tu însuți nu asculți rugăciunea pe care o faci, cum să o asculte Dumnezeu?
Când îngenunchezi, o faci doar cu trupul sau cu întreaga viață?
Când te rogi și miști buzele, mintea se roagă și ea sau a scăpat pe potecile îngrijorărilor, visărilor? Dacă și mintea se roagă, aceasta se va vedea în drumul pe care mergi, în direcția spre care te îndrepți.
De ce lipsește apa vie dătătoare de viață? Pentru că lipsesc lacrimile rugăciunii. Udă rugăciunea și Dumnezeu îți va uda viața.
Cu Iona în burta peștelui vom înțelege încă o dată că cenușa e mai puternică decăt coroana.
Dacă nu ai prețuit coroana de copil de Dumnezeu și viața ta a ajuns scrum, ia cenușa, presar-o pe cap și roagă-te. Vei vedea cu ochii tăi miracole.
Niciodată nu e prea tărziu să începem a ne ruga.

Mâine, 10 februarie, orele 10.00, ciclul de predici: ,,Cenușa e mai tare decât coroana'', episodul 3: Roagă-te!
Florin Ianovici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.