duminică, 10 februarie 2019

EUROVISION 2019. Laura Bretan și-a adus din America rochia pentru semifinala Selecției Naționale. Nu iese pe scenă până nu se roagă!

Laura Bretan are 16 ani, dar s-a făcut remarcată încă de la 4 ani, când cânta în America în corul bisericii. Mama a susținut-o să își valorifice talentul, iar astăzi se bucură de succes, ca urmare a participării la "America's Got Talent" și a câștigării sezonului șase al show-ului de divertisment "Românii au talent". Între timp, și-a luat cetățenia română și vrea să își îndeplinească un alt vis: să reprezinte România la Eurovision. Show-ul va fi transmis în direct la TVR 1, duminică, 10 februarie, de la ora 21.00. 

Libertatea: În cât timp ai luat decizia de a participa la Eurovision România și ce te-a atras la piesa cu care ai intrat în concurs? 

Laura Bretan: Mi-am propus ca, atunci când împlinesc 16 ani, să concurez. În foarte scurt timp m-am decis, pentru că piesa a venit foarte târziu, cu câteva zile înainte de termenul limită de înscriere. Piesa este foarte frumoasă și poate să îmi pună în valoare particularitățile vocale. 

Cât timp ai alocat repetițiilor? Pe 25 ianuarie am ajuns în România și încă nu știu câte ore de repetiție am. Nenumărate. Ai început să cânți în corul bisericii, în America. Cine a fost persoana care a descoperit potențialul tău artistic și care ți-a schimbat viața? 

De la 4 ani cânt. Sper că le-a plăcut oamenilor ce au auzit. Am primit multe complimente frumoase. Mama a văzut că îmi place să cânt și m-a dat la cor și la lecții de pian. 

Vei continua studiile universitare în muzică? 

Aș vrea să merg la Juilliard School, dar să vedem ce vrea Dumnezeu. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.