joi, 7 februarie 2019

Cristian Ionescu 🔴 Președintele Donald Trump nu poate singur: Noi trebuie să ne mobilizăm la acțiuni de anvergură care să promoveze valorile creștine pe care le pretindem. Imediat cum vine primăvara, chemăm toate bisericile să organizeze în orașele lor proteste împotriva avorturilor, marșuri pentru viață, să inunde sălile publice unde comitetele școlare născocesc mereu alte metode de infectare a gândirii copiilor noștri, legislaturile locale etc.

DOAR PENTRU CE ȘI CUM A SPUS!
Sondajele de opinie sunt nesperat de favorabile Președintelui Trump!

CBS și CNN sunt centre de propagandă liberal-socialiste și nu mulți conservatori le frecventează.
Nu sunt des marcat de simple luări de poziție și cuvânt, m-am fript rău cu politicieni și predicatori cărora nu le-au mers picioarele pe unde le-a declarat gura…
Totuși, pledoaria Președintelui împotriva avorturilor poate însemna mult mai mult decât o simplă cuvântare!
Mai întâi, ceea ce a spus: crima de a ucide un copil nenăscut, avertismentul că liberalii propun că s-ar propune uciderea lui imediat după naștere și că acel copil este creat în imaginea sfântă a lui Dumnezeu!
Apoi, cum a spus: cu convingere, emoție și determinarea de a se lua măsuri concrete împotriva acestor atrocități!
Speranța mea este că aceste cuvinte ar putea înclina decisiv balanța opiniei publice, ar reasigura recenta majoritate conservatoare în Curtea Supremă și ar pune pe călcâie mișcarea progresist-socialist-demonocratică, ilustrată magistral prin hainele albe pe care le-au purtat aseară, probabil ca să se vadă mai bine pe ele petele de sânge ale infanticidului pe care îl promovează și fumul gros al prostiei pe care o etalează fără rușine!
Acum, Președintele nu poate singur: legislatorii republicani trebuie presați să-i stea alături iar noi trebuie să ne mobilizăm la acțiuni de anvergură care să promoveze valorile creștine pe care le pretindem.
Imediat cum vine primăvara, chemăm toate bisericile să organizeze în orașele lor proteste împotriva avorturilor, marșuri pentru viață, să inunde sălile publice unde comitetele școlare născocesc mereu alte metode de infectare a gândirii copiilor noștri, legislaturile locale etc.
ATENȚIE! Orice politician pro-viață va îmbrățișa majoritatea principiilor noastre, fie de ordin economic, social, educațional, politic, chiar religios etc.
Orice politician pro-avort va promova polițe socialist-progresive, anti-creștine!

Toate voturile noastre trebuie concentrate pe această condiție! Restul vine de la sine!
Dumnezeu să binecuvânteze America și pe Președintele Trump (și să-l țină)!
Cristian Ionescu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.