După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 22 februarie 2019

Abigail Dan, fiica pastorului Florin Dan, a obţinut premiul I la competiţia organizată de Ambasada SUA din România pe tema corupţiei...

Abigail Dan este studentă în anul I la Facultatea de Drept din Cluj-Napoca şi este cârştigătoarea premiul I din concurs. 

"Cred că de fapt corupţia începe de la actele mici pe care oamenii nici măcar nu le bagă în seamă şi nu-şi dau seama că dacă se obişnuiesc cu corupţia de la început. Asta pur şi simplu le nelinişteşte conştiinţa şi duce la corupţie pe scară largă", spune Abigail. 

Studenta crede că România e mai bine decât 10 ani, când România a intrat în Uniunea Europeană. "Bineînţeles uneori e mai greu, depinde foarte mult de oamenii care sunt la conducere. Inclusiv faptul că suntem în Uniunea Europeană ne ajută foarte mult", a spus Abigail.

Despre situaţia actuală din Justiţie, Abigail consideră că e într-o fază de stagnare. "Mi se pare acum că acum am stagnat puţin. Oamenii nu mai au încredere în guvern, în cei care ne conduc, pentru că mulţi au fost acuzaţi de fapte de corupţie", a spus studenta care vrea să ajungă judecătoare la Curtea Constituţională. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.