După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 10 ianuarie 2019

Tony Berbece 🔴 Prelungește-ți fericirea...


Am predicat odată undeva departe de casă, iar la sfârșit a venit la mine un bărbat musculos și plin de tatuaje și m-a întrebat direct: “Toni, tu ești fericit?” Fără să ezit i-am spus că sunt cel mai fericit om de pe pământ. Pentru că, așa cum spune C.S. Lewis, copiii lui Dumnezeu trăiesc cea mai “banală” bucurie la o intensitate maximă. Tot ce Dumnezeu ne-a dat să ne bucurăm pe pământ și e curat, pe noi ne încântă maxim, pe când cel păcătos face 1000 de păcate și după 5 secunde tot sec și lipsit de fericire este. Poate cheltui miliarde de euro pe păcat, iar cum a zburat ultimul euro e mai trist ca înainte și mai secătuit de viață.

Am aflat mărturia cutremurătoare a unui tânăr care, deși a aflat Cuvântul lui Dumnzeu și știa ce-i cere Acesta, totuși și-a bătut joc de viața lui, iar când ieșea dintr-un bar, beat fiind, a dat un vehicul peste el și l-a lăsat paralizat pe viață. La puțin peste 20 de ani a rămas paralizat din cauza păcatului său, beția i-a luat sănătatea. Cele mai dure versete din Biblie vin așa la puțin unul după altul și spun: “Er era rău înaintea Domnului și Domnul l-a omorât... [Onan] ce făcea el n-a plăcut Domnului, care l-a omorât și pe el” (Genesa 38:7;10). Știm tot din Biblie că Dumnezeu nu dorește moartea păcătosului, ci dorește ca toți să se întoarcă la El. Asta e dorința Lui, dar e și dorința omului?

Există o singură cale de a fi fericit până la final, să trăim curat și să renunțăm la tot ce poate tăia oricând firul vieții noastre într-un mod nesăbuit. Dacă avem impresia că suntem singuri în lumea asta și liberi să facem tot ce ne trece prin cap ne înșelăm. Și Er și Onan erau un fel de atei, niște rebeli care nu credeau ce le predica bunicul lor Iacov, dar nu au mai apucat mult din viață pentru că Dumnezeu a tras linie.

Dragilor, haideți să ne prelungim viața, dacă e îngăduit, cu câțiva ani aici și cu o veșnicie dincolo!
Text: Daniel 4:27
Tony Berbece

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.