marți, 22 ianuarie 2019

„Epidemie” în Marea Britanie: Un adolescent pe zi se declară transgender. Pentru Theresa May nu e o problemă

Marea Britanie se confruntă cu un fenomen. Un copil pe zi cere schimbarea de sex, potrivit unui nou raport. Dar, pentru premierul Theresa May nu este o problemă majoră, chiar este hotărâtă să lupte pentru a eradica agresiunea homofobă și transfobă.

Marea Britanie are un număr record de copii sub vârsta de 16 ani care se identifică ca fiind transgender. Louise Bowers, ofițer senior al sondajului de opinie, a declarat pentru The Sun că majoritatea adolescenţilor se află în acestă situaţie, una de tranziţie, de confuzie, dar pentru premierul britanic nu este o problemă.

Potrivit lui Bowers, un număr tot mai mare de adolescenţi sunt înscrisţi la clinicile de identitate de gen. Anul trecut, Ministrul egalității britanice, Penny Mordaunt, a ordonat o investigație urgentă, după ce s-a constatat o creștere cu 4,415% a numărului de fete care urmau să fie tratate şi aflate în perioada de "tranziție".
Cu toate acestea, creșterea anormală a confuziei de gen în cazul copiilor de vârstă mică nu este o problemă, potrivit premierului britanic Theresa May, care a declarat că este "hotărâtă să lupte pentru a eradica agresiunea homofobă și transfobă". "Am stabilit planuri de reformare a Legii recunoașterii genului și de raționalizare și de delimitare a procesului de schimbare a genului, deoarece trans este o boală și nu ar trebui tratată ca atare", a adăugat ea.
Continuarea pe www.evz.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.