După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 14 ianuarie 2019

Alfa Omega TV: Un supraviețuitor al Holocaustului primește ajutor



La mai mult de 70 de ani de la Holocaust, unii supraviețuitori încă au mare nevoie de ajutor. Haideți să auzim povestea Rozei și vom vedea cum a fost ajutată!

Roza avea opt ani când familia ei a fost forțată să locuiască într-un ghetou din Ucraina în timpul Holocaustului. Nouă oameni locuiau într-o casă micuță. A izbucnit prima rundă de tifos și nu erau medicamente. Împărțeau cu toții o zdreanță roșie cu care își răcoreau febra.

Roza a spus că ea și ceilalți copii evrei lucrau pentru naziști la o fabrică din apropiere toată ziua pentru câteva coji de pâine și puțină supă. Era singurul mod de a găsi hrană. Dacă nu lucrai, nici nu mâncai. Aveau doar trei lucruri în ghetou: foame, frică și boală.

După ani buni de la Holocaust, Roza și-a întemeiat o familie și a făcut parte din marele val de migrație al evreilor în Israel din 1972.

După tifos, Roza a făcut meningită și apoi, pneumonie. „Nu-mi vine să cred că am supraviețuit. Atât de mulți au murit...” a spus ea. „După ce am fost eliberați, supraviețuitorii au ajutat la îngroparea corespunzătoare a celor decedați.”

Acum e văduvă și o dor spatele și piciorul, ceea ce o face să umble cu greu. „Am aceste dureri de mulți ani. Multe zile nu pot merge nici 20 de metri fiindcă trebuie să mă opresc. Mă limitează foarte mult.”

E atât de important să știm că vă amintiți de noi și că nu suntem uitați! E un sentiment minunat. Vă mulțumesc mult!” a mai spus ea.

CBN Israel i-a cumpărat Rozei un cadru special cu șezut, așa încât să se poată odihni atunci când simte nevoia.

„E o reală plăcere să pot ieși din nou afară și să nu mă mai îngrijorez că mă doare sau că pot cădea.” a declarat femeia.

I-am adus Rozei și alimente și am petrecut timp cu ea. „Îmi place mâncarea și sunt recunoscătoare pentru toate lucrurile pe care le-ați făcut pentru mine.

Știre difuzată în emisiunea Jerusalem Dateline 260 - ianuarie 2019, la Alfa Omega TV.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.