După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 24 ianuarie 2019

Activist LGBT a îndemnat la proteste în fața casei părinților unui politician pro familie

Poliția din St.Catharines din Ontario, Canada, l-a avertizat pe Rob Gill, activist LGBT, după ce acesta și-a îndemnat adepții de pe Twiter să demonstreze în fața casei părinților lui Sam Oosterhoff, deputat în parlamentul provinciei, politician declarat pro familie.
Rob Gill, bărbat homosexual „căsătorit”, a postat pe 21 decembrie adresa și numărul de telefon ale părinților lui Sam Oosterhoff cu îndemnul de a protesta în fața casei sau prin apel telefonic împotriva personalității homofobe, bigote și misogine a fiului lor. Motivul alegerii „țintei” protestului a fost explicat de Rob Gill prin faptul că „părinții sunt vinovați pentru vederile fiului lor, deoarece se fac răspunzători de educația lui”.
În decembrie 2016 Rob Gill mai făcuse un apel pe Twiter în care îndemna la organizarea unui mare protest „Gay Pride” la biroul și domiciliul  lui Oosterhoff. Motivul a fost un videoclip postat de Oosterhoff de la sărbatoarea Crăciunului, organizată de președintele Canada Christian College, eveniment la care Oosterhoff, creștin evanghelist, apare alături de premierul Doug Ford.
În urma plângerii făcută de Sam Oosterhoff, poliția l-a sfătuit pe Rob Gill să renunțe la polemica online cu politicianul și l-a avertizat că publicarea datelor personale în spațiul public poate fi interpretată ca hărțuire.

Ales în 2016 la numai 21 de ani, Oostehoff este cel mai tânăr politician intrat vreodată în parlamentul Provinciei Ontario. Autodeclarat 100% pro viață, Sam Oosterhoff și-a atras criticile grupurilor de activiști LGBT în urma opoziției față de acordarea de drepturi parentale cuplurilor de același sex, precum și opiniilor exprimate conform cărora homosexualitatea este un păcat.
Rob Gill a candidat pentru funcția de consilier local în St.Catharines, dar nu a fost ales.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.