vineri, 7 decembrie 2018

Video de promovare transgender „I am Jazz” IMPUS în școlile elementare din Washtenaw County, Michigan

Părinții elevilor din școlile elementare publice se revoltă!
Petiție împotriva difuzării clipului de promovare transgender „I am Jazz” în școlile din Washtenaw County, Michigan
Stimați părinți și membri ai comunității din Districtul Școlar Saline-Michigan,
Dorim să trimitem această petiție liderilor districtului nostru școlar pentru a le cere să nu prezinte controversatul clip YouTube „I am Jazz” elevilor noștri de școală primară. Se intenționează ca filmul să fie prezentat tuturor elevilor de școală primară vineri, 7 decembrie. Acest film promovează experiența unui copil transgender și povestește experiența sa devenind o fată. Clipul poate fi urmărit aici: https://youtube.com/watch?v=GhPXzQd-uFw
Părinții nu au fost informați complet cu privire la difuzarea acestui clip. Anunțul a fost îngropat în e-mailurile de rutină despre știrile săptămânale, trimise de directori către școală. Nici părinților nu li s-a oferit opțiunea de a renunța dacă preferă ca acest clip video să nu fie urmărit de copiii lor.
Deși nu suntem de acord cu clipul prezentat, încurajăm la bunăvoință și compasiune pentru toți elevii, în special pentru cei care se luptă cu disforia de gen. Vă încurajăm să vă alăturați demersului și să semnați această scrisoare, pentru a transmite districtului că aceasta nu este cea mai bună modalitate de a ne expune copiii la ideea transgenderismului.
Stimați lideri școlari din Saline,
Suntem foarte îngrijorați de prezentarea „I am Jazz”, un film despre experiența transgender a unui copil, copiilor noștri de școală primară.
Continuarea pe www.tribuna.us

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.