După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 5 decembrie 2018

Trump ELIMINĂ drepturile LGBT din noul acord de liber schimb cu Canada și Mexicul

O nouă lovitură a administrației Trump pentru comunitatea LGBT. Administrația de la Washington a scutit Statele Unite de prevederile  din noul acord de liber schimb cu Canada și Mexicul -  USMCA -  care vizau, printre altele, aplicarea protecției drepturilor pentru comunitatea LGBT.

După negocieri dure, Statele Unite, Mexic și Canada au semnat oficial, la 30 noiembrie, un nou tratat de liber schimb, Acordul economic Statele Unite, Mexic, Canada (USMCA). Este o victorie pentru Donald Trump care pulverizase un acord precedent, NAFTA, aflat în vigoare de peste 20 de ani.

Site-ul canadian Global News notează însă că au fost făcute unele schimbări în ceea ce privește dispozițiile privind discriminarea, dintr-un draft publicat anterior, și care se referea la segmentul privitor la protecția drepturilor LGBT +.

Statele Unite nu au o lege federală care să interzică discriminarea bazată pe orientarea sexuală și identitatea de gen, iar legiuitorii republicani au amenințat că vor acționa asupra acordurilor trilaterale dacă vor impune astfel de protecții.

Draftul inițial cuprindea un angajament de a adopta „politici care protejează lucrătorii împotriva discriminării pe motive de angajare pe bază de sex, inclusiv în ceea ce privește sarcina, hărțuirea sexuală, orientarea sexuală și identitatea de gen”.

Continuarea pe www.activenews.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.