vineri, 7 decembrie 2018

✉ Scrisoare misionară: Familia Leţu 🔴 Familia lărgită

Dragi prieteni,

           Iată în sfârșit scrisoarea cu vestea pe care o așteptați: Timotei–Rafael s-a născut pe 23 septembrie, la 15:40, în prezența părinților lui și a bunului Dumnezeu care a vegheat ca totul să fie bine atât pentru mamă cât și pentru copil. Dumnezeu a răspuns minunat la rugăciunile voastre! Am născut natural și atât de repede că mi-am dat seama că nu mai pot ajunge la spital. Am născut imediat după ce am sunat la salvare!
          Și cum totul a intrat în normal, după trei săptămâni am plecat cu toții la Suceava, la Școala de Misiune Kairos. Demult ne-am dorit să facem această școală dar nu reușeam să mergem cu toții pentru atâtea luni. Însă planul perfect al lui Dumnezeu a făcut ca de această dată să putem merge. Vom termina anul viitor în iunie, după care, prin harul Domnului, ne vom întoarce în Mongolia.
            Am învățat deja multe lucruri extraordinare din Cuvântul Domnului și am confirmat altele din experiența proprie. Ne stau înainte multe cursuri interesante și foarte folositoare. Până acum am reușit să particip și eu (Alina), împreună cu copilașul, la aproape toate cursurile. Alteori Lidia a fost persoana de nădejde care a avut grijă de el în timp ce eu îmi făceam lucrările.
            Ne stau înainte provocări si călătorii. Emil împreună cu ceilalți elevi de la școală au fost pentru câteva zile să facă evanghelizare în Republica Moldova, la Orhei (19-24 noiembrie).  În acest timp, eu și copiii am fost la Focșani.
            În ce privește relațiile din Mongolia, ne-am bucurat foarte mult să fim contactați pe WhatsApp de B*(din motive de scuritate nu putem da numele real), prietenul nostru kazac. Ne-am întristat când am aflat  că mama lui are cancer. Ne-a cerut să ne rugăm pentru ea.
            Prietena noastră româncă de la Ulaanbaatar va veni de Crăciun în România. Dorim să ne întâlnim cu ea și să vorbim din nou despre nașterea Mântuitorului și Domnului nostru. Ne rugăm să devină și Mântuitorul ei.

Vă rugăm să mijlociți împreună cu noi pentru:
1. Timpul petrecut la școală: să ne îmbogățească spiritual și să ne echipeze mai mult pentru slujire.
2. Mama lui B*: Dumnezeul adevărat, Isus Hristos, să i se reveleze, să o vindece deplin și să aducă mântuire in familia ei.
3. Carmen și copiii ei: Domnul să le deschidă inima și să se nască în ea.
4. Călătoriile: Domnul să ne ocrotească de orice rău și să ne țină sănătoși pe toți.
5. Copilașul: să fie sănătos și cuminte în continuare.

            Vă mulțumim încă o dată pentru că ne sunteți alături, pentru că ne susțineți în rugăciune și purtați de grijă nevoilor noastre. Prietenia voastră este atât de prețioasă pentru noi!

Domnul să vă binecuvânteze și să vă răsplătească!
 

Alături de voi în slujire, familia
Lețu Emil, Alina și copiii


Familia Lețu - Dragomir este membră în biserica CDE „Betania” - Focșani. Această familie a mai participat la misiuni pe termen scurt în Mongolia, în anii 2013, 2014, 2015, 2016 și 2017, diferiți membri din ea mergând pe rând sau împreună și implicându-se în diferite moduri în lucrarea de acolo. În august, 2017, urmează să plece pe termen lung în Mongolia.

Pentru a-i susține în lucrare, din punct de vedere material, sunt deschise următoarele conturi:

La ING BANK:
în lei: RO65INGB0000999902844654
în euro: RO67INGB0000999903749725 
în usd: RO29INGB0000999903749730
pe numele Lețu-Dragomir Robert-Emil

La Raiffeisen Bank, în lei sau orice valută:
RO46RZBR0000060016779498
pe numele Lețu-Dragomir Robert-Emil

sau

La BCR:
în lei:
RO56RNCB0318047545100001
pe numele Lețu-Dragomir Alina-Monica

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.