După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 7 decembrie 2018

„Pactul pentru Migrație e o lovitură de stat pentru beneficiul multinaționalelor“

Europarlamentarul olandez Marcel de Graaff s-a declarat îngrijorat că textul Pactului pentru Migrație extinde definiția conceptului de „discurs al urii“.

”Acordul intenționează să incrimineze libera exprimare despre migranți. Critica fenomenului de migrație va deveni o infracțiune, iar presa care publică opinii negative față de fenomenul migrației poate fi închisă“, avertizează europarlamentarul olandez, membru al Partidului Libertății. „Acordul propune practic legalizarea migrației de masă și declară migrația ca fiind un drept al omului. Practic, va deveni imposibil de criticat politica de migrație masivă a doamnei Merkel fără să riști să fii închis pentru discurs al urii. În opinia noastră, acest Pact este o lovitură de stat a globaliștilor liberali pro-migrație masivă, de pe urma căruia vor beneficia companiile multinaționale, deoarece țările care importă oameni din Lumea a Treia vor deveni ele însele Lumea a Treia. Și este foarte clar, știe toată lumea, că în Lumea a Treia multinaționalele sunt cele care dictează regulile“, a avertizat Marcel de Graaff, în cadrul Parlamentului European.

Țările de la Vișegrad, linie comună cu SUA împotriva migrației

Numeroase țări din centrul și estul Europei au refuzat să semneze acordul propus de ONU pentru facilitarea migrației ilegale. Toate cele patru țări care formează Grupul de la Vișegrad s-au pronunțat împotriva Pactului Internațional pentru Migrație. Cehia, Slovacia, Polonia și Ungaria au transmis că nu vor semna Acordul propus de ONU și nici nu vor trimite reprezentanți la conferința de la Marrakesh.
Celelalte state europene care refuză Pactul Internațional pentru Migrație sunt Croația, Slovenia, Bulgaria, Austria, Italia și Elveția. În Belgia, coaliția de guvernare e divizată pe acest subiect, după ce naționaliștii flamanzi au declarat documentul drept „foarte problematic“. Din afara Europei, Israelul și Australia au respins și ele Pactul pentru Migrație, iar Statele Unite au transmis încă de anul trecut că nu vor semna documentul ONU.
Continuarea pe www.romanialibera.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.