După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 6 decembrie 2018

Pactul Global pentru Migrație trebuie respins!

În planul etapizat de acceptare a migrației forțate de întreaga Europă și America de Nord, ONU organizează, săptămâna viitoare, la Marrakesh (Maroc), o conferință esențială pe această temă.
Scopul summit-ului este de a forța statele occidentale să adopte ca inevitabilă acceptarea de migranți pe teritoriul țărilor lor, împotriva dorinței cetățenilor acestor țări. Președinția și Guvernul român intenționează să semneze noul Pact pentru Migrație Globală fără ca acest subiect să fi fost introdus în dezbatere publică. Documentul limitează puterea cetățenilor români – stabilită prin Constituție – de a decide politica de emigrație pe teritoriul României. În schimb, autoritățile de la București cedează din suveranitatea României, mutând la ONU decizia asupra controlului migrației străine din România.
Asistăm la o convergență a puterii politice, de la președinte la Guvern, care a acceptat desființarea prerogativelor constituționale ce definesc dreptul – interzis acum – de a strămuta populații străine pe teritoriul național.
Preşedintele Klaus Iohannis a aprobat, săptămâna trecută, la propunerea Guvernului PSD, Memorandumul cu tema „Participarea delegaţiei României la Conferinţa interguvernamentală la nivel înalt pentru adoptarea Compactului ONU pentru o Migraţie sigură, ordonată şi reglementată”, a informat Administraţia Prezidenţială. „Prin acest Memorandum, Guvernul României a propus adoptarea unei poziţii de susţinere din partea României a Compactului Global pentru Migraţie, în forma convenită în urma negocierilor. De asemenea, prin intermediul acestui document a fost aprobat textul declaraţiei naţionale care va fi prezentată de către delegaţia României ce va participa la Conferinţa interguvernamentală pentru adoptarea Compactului Global pentru o migraţie sigură, ordonată şi reglementată, care va avea loc pe 10-11 decembrie, la Marrakesh, Maroc”, a precizat Preşedinţia.
Continuarea pe www.romanialibera.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.