După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 17 noiembrie 2018

Florin Ianovici 🔴 Invitație

Să uiți de tine pentru că altul, cel de lângă tine, e mai important, reprezintă un exercițiu de credință.

Preocuparea permanentă de sine e un autism, o opacitate care ne-a înstrăinat unii de alții. Merg la Cluj pentru că îmi pasă. Îmi pasă de cei care au dreptul la normalitate, la decență, la respect.

Ne pleacă tinerii din țară, iar cei ce rămân se simt neajutorați și neputincioși, în fața unei nesimțiri și impertinențe ieșite din comun.

Nu ceea ce voi spune va creea sau va genera vreo schimbare ieșită din comun. Dar prezența mea la Cluj e mai importantă decât orice cuvinte rostite, fie măiastru sau stângaci.

Împreună cu oameni deosebiți, oameni care au lăsat o urmă în viață, vom împărtăși gânduri, dureri, speranțe și soluții. Suntem la Cluj pentru că ne pasă.

Mă rog ca Dumnezeu să își întindă mâna peste România, să mângâie pe cei necăjiți și să măture pe cei ticăloșiți în rele.


Începem la ora 9, la Wonderland Cluj Resort, sala Granda Vista.
Florin Ianovici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.