După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 12 noiembrie 2018

Conferinţa ReAprins la Biserica Tabor Oradea

Într-o vreme în care tehnologia este considerată un ajutor indispensabil în propagarea Evangheliei ne confruntăm cu riscul de a pierde din vedere pe Cel ce a fost trimis să ajute Biserica la îndeplinirea mandatului ei, pe Duhul Sfânt. Încercăm să atragem mulţimi prin programe sofisticate, ca să constatăm apoi că aşa de uşor cum vin spre noi, la fel de uşor vor merge în altă parte când programele de acolo vor fi mai atractive sau când ne vom sfârşi resursele şi nu le vom mai putea oferi lucrurile cu care i-am atras.
Realitatea este că oricât de frumos am împacheta mesajul Evangheliei, singurul care poate produce schimbarea lăuntrică atât de necesară este Duhul Sfânt. O predicare lipsită de ungerea Duhului Sfânt şi o slujire făcută după principiile moderne de leadership nu vor putea produce acea schimbare trainică despre care vorbeşte Scriptura.

Conştienţi de aceste lucruri, chemăm pe cei implicaţi în slujire la un timp în care să ne reîntoarcem la cel ce a fost trimis să ne ajute în a ne îndeplini mandatul, la Duhul Sfânt. Vom vorbi despre cine este El, ce face El pentru noi, ce face El prin noi, cum conduce El Biserica şi cum îi ajută pe lideri.
Vino să fii ReAprins de flacăra Duhului Sfânt, vino să fii motivat să trăieşti o viaţă caracterizată de plinătatea Duhului Sfânt, vino să vezi cum poate fi slujirea ta o unealtă în mâna celui ce poate totul.
Joi şi vineri seara intrarea este liberă!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.