După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 15 noiembrie 2018

18 NOIEMBRIE 2018 - Ziua Mondială a Bibliei

Duminică, 18 noiembrie 2018, vom sărbători Ziua Internațională a Bibliei. Suntem recunoscători pentru Cuvântul lui Dumnezeu, pentru pastori, preoți, predicatori, misionari, cântăreți creștini, traducători ai Bibliei, poeți creștini și pentru toți cei care au făcut din Biblie pasiunea vieții lor.
Printre cărţile de largă circulaţie pe glob, Biblia se situează de departe pe primul loc. Doar între anii 1960 şi 2010 au fost vândute 3,9 miliarde de exemplare în toată lumea. Asociaţia Mondială a Societăţilor Biblice (United Bible Societies – UBS) a anunţat că până în luna ianuarie 2015 Biblia fusese tradusă în 563 de limbi şi dialecte.
În afară de faptul că Biblia este cartea cu cel mai mare tiraj înregistrat în istoria lumii, ea a fost și prima carte imprimată în Europa de către Johannes Gutenberg, la memorabila dată de 23 februarie 1455.
J.W.GOETHE, mare poet, gânditor şi om de ştiinţă german, unul dintre cei mai distinşi bărbaţi ai literaturii universale, a zis: "Biblia nu este o carte naţională, ci cartea naţiunilor. Ea este o carte ce va trăi veşnic, pentru că atât cât va fi lumea, nu se va găsi nimeni care să se ridice şi să spună: "Eu o pricep în tot amănuntul şi în tot cuprinsul ei." "Eu personal iubesc şi preţuiesc Biblia, căci aproape numai ei îi datorez toată cultura mea morală. Istorisirile, învăţăturile, simbolurile, pildele ei, toate s-au întipărit adânc în mine şi m-au influenţat într-un fel sau altul. De aceea nu mi-au plăcut atacurile nedrepte, batjocoritoare şi răutăcioase împotriva ei. Am citit-o toată de mai multe ori... am citit-o şi pe sărite şi de la început şi de la sfîrşit... Marea cinste ce se dă Bibliei de multe popoare şi generaţii, se datorează valorii ei lăuntrice... Sunt încredintat că Biblia e cu atât mai frumoasă, cu cât o citeşti mai mult... Consider Evangheliile în totul adevărate, căci în ele există o reflecţie a sublimului, care emană din persoana lui Cristos." 
Iar înainte de moarte cu 11 zile, a mărturisit lui Eckerman următoarele: "N-are importanţă cât va progresa mintea omenească în cultura intelectuală, în ştiinţele naturii, în lărgime şi în adâncime: ea nu va fi în stare niciodată să se ridice deasupra demnităţii şi culturii morale a creştinismului, aşa cum străluceşte în Evanghelii. VIAȚA ȘI PUTEREA UNUI POPOR DEPINDE DE ATITUDINEA PE CARE A LUAT-O FAȚĂ DE BIBLIE.”

Milioane de oameni din întreaga lume au participat anul trecut la evenimentul IDOB social media (www.nationalbible.org). Sperăm că alte milioane de oameni iubitori de Biblie vor veni alături de noi și în acest an pentru a ne proclama recunoștința față de Biblie folosind fotografii, videoclipuri, audio și cuvinte.
Cereți pastorilor, preoților voștri să vă alăturați la această celebrare din 18 noiembrie prin predicarea despre Biblie.
SĂRBĂTOREȘTE CUVÂNTUL!!! Este modul lui Dumnezeu de a vorbi în fiecare zi cu tine! Este modul Lui de a te încuraja, de a te îndruma, de a te îndrepta, de a te înveseli, etc.
SOLA SCRIPTURA,

Marius C. Cimpoae

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.