luni, 15 octombrie 2018

VIDEO: O companie aeriană lansează o cursă cu piloţi şi echipaj exclusiv LGBT: ce actor s-a alăturat iniţiativei


Compania aeriană britanică Virgin Atlantic lansează „Pride Flight“, un zbor unic cu piloţi şi echipaj LGBT+, între aeroportul Heathrow din Londra şi Newark din New York.

Tituss Burgess, cunoscut pentru rolul lui Titus Andromedon din serialul „Unbreakable Kimmy Schmidt“, va fi la bordul avionului care va decola pe 28 iunie, cu ocazia World Pride 2019, scrie independent.co.uk 

Zborul este considerat o celebrare a culturii queer la 12.000 de metri deasupra Atlanticului. În timpul călătoriei de opt ore, pasagerii vor fi ghidaţi în mica aventură de persoane din comunitatea LGBT şi vor avea parte de o adevărată petrecere.  

Evenimentul comemorează aniversarea a 50 de ani de la revoltele Stonewall din New York, o serie de demonstraţii violente ale membrilor comunităţii homosexualilor, în urma unui raid al poliţiei în clubului de homosexuali Stonewall Inn din Greenwich Village, New York, în 1969. Revoltele au servit ca un catalizator al mişcării drepturilor homosexualilor, atât în ​​SUA, cât şi în întreaga lume.

Citeste mai mult: adev.ro/pghlz8

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.