După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 1 octombrie 2018

Tony Berbece 🔴 Despre clipul "Copiii Referendumului": Declic folosește emailurile strânse pentru protestele împotriva corupției ca să lupte împotriva Referendumului

Am primit pentru a nu știu câta oară un email prin care era înfierată, demonizată înaintea mea și a altor câtorva sute de mii această campanie pentru un viitor curat, așa cum l-am avut până acum și cum vrem să-l păstram, anume căsătoria înseamnă doar bărbat și femeie, restul de combinații se pot face în spațiul privat între “n” specii și între “n” persoane pe barba și pe sănătatea psihică și fizică a fiecăruia.
Prin acest Referendum nu se dorește legiferarea altor tipuri de căsătorii ca nu cumva să fie obligați creștinii acestei țări să-și dea consimțământul împotriva voinței și a conștiinței lor. E simplu, dar...
Cei de la Papaya Advertaising au făcut un clip distribuit prin emailuri de către Declic și asta nu cred că din pasiunea pentru o cauză “nobilă”, ci din alte pasiuni, iar în acest clip “copiii Referendumului” învățau să ardă oameni pe rug. Cât de ticăloasă și mincinoasă poate să fie această campanie?
Dragilor, nu înțelegeți nici azi, voi cei “luminați”, că nu ne interesează viața privată a nimănui, nu va fi nimeni vânat după Referendumul acesta, pentru că nu se votează ca să se desființeze LGBT & co, ci ca să nu ajungă ei să legifereze modul lor de viață pe care-l pot exercita liberi azi, iar în urma acestui lucru noi să fim obligați ca “oile” să le spunem “da” la toate cele.
Acum vreau să vă mai zic ceva, dacă Declic și #rezist au luptat atât împotriva corupției oare au făcut-o în numele moralității sau din ambiții politice, deoarece nu înțeleg de ce acum nu ne lasă tot moral să luptăm cu o altă cauză, anume cu depravarea sexuală a societății. Adică mă chemi să lupt cu hoții, dar cel puțin nu mă lași să lupt cu perversiunile sexuale? De ce ești așa de impocrit, dragă Declic?
Referendumul nu este al Domnului Dragnea, auziți? Cariera domnului Dragnea va intra curând în istorie, însă Constituția țării va rămâne dreaptă și curată si o vom lăsa așa pentru siguranța copiilor noștri. Dacă azi nu votezi din cauza lui Dragnea, după ce el va ieși de pe scena politică vei plânge pentru un nou Referndum dar nu va mai fi.

Dați-vă repede jos din trenul Rezist la stația Referendum, că au alte destinații văd.

Aici e clipul, dati si un unlike daca tot intrati să vedeți această manipulare grosolana și să vă minunați de ea: 

Tony Berbece

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.