După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 30 octombrie 2018

Mihai Neamțu 🔴 De ce ne strângem la Cluj? De ce acum?


Pentru că vocea creștinilor trebuie să se audă mai bine la București și la Bruxelles. Dacă în 1918 toate cultele religioase s-au reunit la Alba-Iulia pentru proclamarea Marii Uniri, în 2018 se vor aduna la Cluj oameni de cultură, dascăli, elevi și studenți, antreprenori, lideri spirituali, liber profesioniști, diplomați, jurnaliști și oameni simpli care își doresc o Românie creștină într-o Europă a națiunilor libere.


Referendumul din 6-7 octombrie a cristalizat valorile tradiționale românești. Peste 3,5 milioane de concetățeni vor să așeze principiile de viață creștine la temelia reconstrucției materiale și spirituale a națiunii noastre. Mai știm că sute de mii de români din Diaspora aduc deja o remarcabilă contribuție la trezirea spirituală a Occidentului.

Creștinii nu se retrag în catacombe, ci acționează ca membri activi ai corpului politic al națiunii române. Pășim cu umilință pe urmele marilor noștri înaintași, de la Simion Bărnuțiu și Nicolae Bălcescu până la Regele Carol, Regia Maria, Iuliu Maniu, Corneliu Coposu ori Ioan Alexandru. Când războiul cultural e pierdut, bătăliile electorale devin irelevante.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.