marți, 30 octombrie 2018

Mihai Neamțu 🔴 De ce ne strângem la Cluj? De ce acum?


Pentru că vocea creștinilor trebuie să se audă mai bine la București și la Bruxelles. Dacă în 1918 toate cultele religioase s-au reunit la Alba-Iulia pentru proclamarea Marii Uniri, în 2018 se vor aduna la Cluj oameni de cultură, dascăli, elevi și studenți, antreprenori, lideri spirituali, liber profesioniști, diplomați, jurnaliști și oameni simpli care își doresc o Românie creștină într-o Europă a națiunilor libere.


Referendumul din 6-7 octombrie a cristalizat valorile tradiționale românești. Peste 3,5 milioane de concetățeni vor să așeze principiile de viață creștine la temelia reconstrucției materiale și spirituale a națiunii noastre. Mai știm că sute de mii de români din Diaspora aduc deja o remarcabilă contribuție la trezirea spirituală a Occidentului.

Creștinii nu se retrag în catacombe, ci acționează ca membri activi ai corpului politic al națiunii române. Pășim cu umilință pe urmele marilor noștri înaintași, de la Simion Bărnuțiu și Nicolae Bălcescu până la Regele Carol, Regia Maria, Iuliu Maniu, Corneliu Coposu ori Ioan Alexandru. Când războiul cultural e pierdut, bătăliile electorale devin irelevante.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.