După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 2 septembrie 2018

Sărbătorirea a 100 de ani de viață a pastorului Petru (Pitt) Popovici cu ocazia Convenției de la Atlanta

Credincioșii baptiști români din America și Canada s-au adunat în aceste zile la Atlanta pentru a participa la cea de-a 106-a Convenție a Asociației Baptiste Române.

Evenimentul a avut loc în 3 locații diferite: Biserica Baptistă din Gwinnett ( programul de deschidere și întrunirea păstorilor și a femeilor), Biserica Baptistă din Lawrenceville (întrunirea tinerilor) și Biserica Penticostală Română (programul de sâmbătă seara și duminică).

Pe lângă prezentarea rapoartelor  de activitate
și descărcarea de gestiune, a avut loc și alegerea noului comitet de conducere al Asociației, președinte al acesteia fiind ales pastorul Ovidiu Rauca din San Francisco.

La Convenție au fost prezenți mai mulți pastori din România, printre ei numărându-se: Viorel Iuga-președintele Uniunii Baptiste, Daniel Mariș-rectorul Institutului Teologic Baptist din București, Ionel Tuțac-vicepreședintele Comunității Baptiste Timișoara, Sorin Bădrăgan-secretarul Comunității Baptiste București.

Un element aparte al acestui eveniment a fost sărbătorirea a 100 de ani de viață a pastorului Petru (Pitt)Popovici. 

Au vorbit despre viața lui pastorii Daniel Brânzei și Valentin Popovici, fiecare dintre ei subliniind caracterul extraordinar al acestui slujitor al lui Dumnezeu. Prin predicile sale, prin cărțile scrise, prin emisiunile radio și prin susținerea proiectelor misionare, fratele Pitt a influențat viața multor români.

La finalul serviciului de închinare de sâmbătă seara pastorul Petru Popovici a vorbit despre felul în care Dumnezeu l-a mântuit la vârsta de 12 ani, dar a și rememorat câteva evenimente din viața lui de slujire. Fratele a subliniat și cu acest prilej că el a fost doar un sclav al lui Dumnezeu, iar meritul pentru întreaga sa slujire ppastorală este al lui Dumnezeu.

Cu acest prilej a fost lansată cartea: Cetățean a două țări și al cerului-frânturi din lucrarea și viața fratelui Pitt Popovici, scrisă de Camelia Siminescu. 

La evenimentul desfășurat la Atlanta l-au onorat pe Dumnezeu prin cântare diferite grupuri muzicale: cor mixt, cor bărbătesc, fanfară, orchesträ, cor de tineri, echipe de laudă și închinare.

A fost o sărbătoare românească frumoasă, un prilej de întâlnire a romănilor de pe continentul nord-american, o ocazie de a-l glorifica pe Dumnezeu și de a învăța din Cuvântul Său.

Ionel Tuțac

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.