După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 3 septembrie 2018

Mihai Gheorghiu: Ideologia de gen a devenit în România politică de stat


Preşedintele Platformei Civice ''Împreună'', Mihai Gheorghiu, susţine că ideologia de gen a devenit în România politică de stat, există în manualele şcolare fără a fi supusă discuţiei publice, iar copiii învaţă lucruri care contrazic sistemul de valori tradiţional.

"Ideologia de gen a devenit în România politică de stat. Legi, hotărâri de Guvern care trasează direcţii de acţiune, direcţii de dezvoltare a pedagogiei, a sistemului de învăţământ românesc. Deja intruziunea ideologiei de gen în manuale există, manualele se tipăresc, sunt predate la clasă. Pas cu pas de zece ani această ideologie pătrunde în şcoli fără a fi supusă discuţiei publice, fără ca nimeni să fie informat că acest lucru se întâmplă. (...) Întregul nostru sistem, chiar dacă acum nu este vizibil, se va schimba pe aceste coordonate. Copiii de la clasa zero până la clasa a XII - a vor avea de învăţat un nou vocabular, o nouă realitate antropologică, vor învăţa ceva care îi va contrazice tot ceea ce învaţă în mediul familial. Pare un proces firav, dar adevărul este că procesul este masiv, este politică de stat şi va afecta generaţii la rând", a declarat Mihai Gheorghiu, luni, într-o conferinţă de presă.

El a dat exemplu un curs al Fundaţiei Accept care se numeşte "Curs pentru combaterea discriminării LGBT în liceele din România", care în opinia sa este un curs pentru educaţie pro homosexuală.

"Fără ca şcoala să informeze părinţii, fără să existe discuţie publică, fără să existe necesitatea predării acestor lucruri, fără să fie certificate. Sub acest titlu se ascunde răspândirea unor informaţi false din punct de vedere antropologic, medical, moral şi acest manual este din 2016 şi făcea parte dintr-un program care a atins zeci de licee din România", a punctat preşedintele Comitetului de Iniţiativă al Coaliţiei pentru familie.

Gheorghiu susţine că introducerea acestor manuale se face prin protocoale semnate direct cu conducerea liceului - ocolind inspectoratul şi Ministerul Educaţiei Naţionale.

Acesta a explicat că părinţii trebuie să cunoască realitatea. "Trebuie să înţeleagă ce este cu acest limbaj hieroglific cu rolurile de gen, cu stereotipiile de gen, cu aşa zisa homofobie, cu aşa zisa heteronormativitate, această limbă de lemn a unei noi ideologii. Din păcate statul român nu informează părinţii asupra acestor lucruri. Suntem captivi unei tăceri absolute a instituţiilor de stat", a susţinut Gheorghiu.


Continuarea pe www.agerpres.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.