După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 27 august 2018

Anglia: Clubul Manchester City a promovat cauza homosexualității. Mii de reacții NEGATIVE în social media din partea fanilor

Clubul englez Manchester City a stârnit supărarea propriilor suporteri după ce și-a pus steagul activiștilor LGBT pe profilul paginii de Facebook a echipei, informează presa italiană, potrivit ActiveNews.ro.

Mai precis, Manchester City a promovat festivalul homosexualilor ce a avut loc în oraș în weekendul ce tocmai s-a încheiat. Reacția suporterilor englezi - dar nu numai, a fost fără echivoc: în timp ce câteva ore, câteva mii de persoane și-au retras like-urile de pe pagină, precizează Itasportpress.

Alții nu s-au limitat doar la atât. Mai mulți fani au scris comentarii negative la adresa celor de la City: Cel mai apreciat comentariu la această fotografie este sugestiv. „Dumnezeu pe Adam și Eva, nu pe Adam și Steve”, a strâns peste 17.000 de like-uri. Un alt comentariu, care a adunat peste 8.000 de aprecieri sună astfel: `„La revedere Manchester City. Migrez la Liverpool”.

Nu este prima oară când fanii din Anglia se manifestă negativ la adresa cluburilor sau autorităților sportive care au „adoptat” cauza homosexualității. În 2016, același lucru l-a pățit și Manchester United.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.