După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 6 iulie 2018

✉ Scrisoare misionară: Gabriela şi Raja Rai, India

Dragii noștri,

          Vă mulțumim tuturor pentru rugăciuni și vă anunțăm că, prin harul Domnului, am ajuns cu bine în Bangalore. A fost un drum lung de aproape 48 de ore și îi mulțumim Domnului că ne-a ocrotit și l-a ajutat pe Raja să fie bine și să nu aibă probleme cu glicemia. Odată ajunși am avut parte și de câteva încercări.


          Una dintre acestea a fost că am găsit multe dintre lucrurile noastre, distruse de șobolani. O altă problemă a fost să aflăm că bucătaria pe care o foloseam, a fost dată unui cuplu de studenți să locuiască în ea, pentru că nu sunt suficiente camere pentru familii. Acum trebuie să gătim în aceeși cameră în care dormim. Deși nu a fost ușor, Domnul ne-a ajutat să aranjăm camera astfel încât să avem un mic loc și pentru gătit.


          Vă îndemnăm să continuați să vă rugați pentru ca să ne întăreasca Domnul și să ne ajute ca în acest ultim an de studiu să ne apropiem tot mai mult de El și totodată să ne pregătească pentru lucrarea Lui.


          Rugați-vă ca Domnul să îl țină sănătos pe Raja pentru a se putea concentra pe studii și pe pregătirea dizertației de master. Rugați-vă și pentru Baruch, ca Domnul să îl țină sănătos, să crească și să îl iubească pe El.
 

Vă mulțumim din inimă pentru că nu încetați să ne purtați în rugăciunile voastre!


Cu dragoste în Domnul,
Gabriela, Raja
și Baruch

Gabriela este membră a Bisericii Baptiste Nr. 2, Speranţa, din Braşov şi slujeşte pe câmpul de misiune alături de Biserica Harul, din Jalpaiguri, India, în lucrarea cu copiii şi cu femeile.
 
  Pentru a susţine şi financiar lucrarea în care este implicată Gabriela, este deschis următorul cont:
 
RON RO95WBAN2511000083801052
Banca Intesa Sanpaolo
Sucursala Piaţa Sfatului, Braşov
 
             Adresa de contact: gabi7us@yahoo.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.