luni, 23 iulie 2018

O nouă biserică penticostală română în Valladolid (Castilla y Leon), Spania

Orașul Valladolid este capitala Comunității Autonome Castilla y Leon, fiind unul din cele mai importante orașe ale Spaniei (301.876 locuitori în 2016), având un trecut istoric important, în special în perioada medievală, dar și în timpurile moderne. 
Acest important oraș din Spania, și în special comunitatea română din zonă, se poate bucura de o nouă biserică penticostală română, care duminică 15 Iulie și-a deschis porțile.
Sărbătoarea a fost onorată de prezența Domnului, precum și a mai multor oaspeți de aproape sau de mai departe, ce au dorit să fie părtași bucuriei localnicilor.  Cuvântul de bun venit a revenit fratelui Daniel Haneş, responsabilul acestei biserici, serviciul divin fiind apoi coordonat de fratele Sorinel Talpeş, presbiter în Biserica „Betania” Alcañices și unul din promotorii lucrării din Valladolid.
Cuvinte de salut și motivații pentru rugăciune au fost aduse de frații Petrică Stan, diacon și responsabilul Bisericii Penticostale „Metanoia” Salamanca și Costel Feier, diacon în Biserica Penticostala „Betel” Aviles. Din Cuvântul Domnului au vorbit frații Domin Haneş, pastor în Biserica Penticostală Cladova – Timiș și Adi Szep, pastor în Biserica Penticostală „Betania” Getafe, secretar al Comunității Madrid-Nord, care în încheiere a oficiat și slujba de consacrare a localului.
Continuarea pe www.spaniaevanghelica.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.