După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 23 iulie 2018

Florin Ianovici 🔴 Copil de Dumnezeu

Poți fi pe banca de rezerve în viață. Numărul de pe tricoul tău nu e între primii 11. Nu ești în echipa de bază.
Dar la Dumnezeu ești și vei rămâne prima opțiune. De fapt e singura Lui opțiune: copilul Său pentru totdeauna.

Știu și sunt conștient că e dureros să fii trecut cu vederea. Viața nu e dreaptă pentru că se petrece pe pământ. Chiar dacă ești în caravana de sclavi, în drum spre Egipt, vândut de frații tăi, nu renunța la credința că Dumnezeu are ultimul cuvânt.
Poți trăi fără promovarea pe care o aștepți. Te vei descurca și cu salariul acesta care nu crește. Poți renunța la hainele sau lucrurile pe care doreai să le cumperi. Dar nu renunța la încrederea că ai un viitor cu Dumnezeu.
Lumea nu recunoaște eforturile tale și alege pe aceia care seamănă cu ea ca să îi înalțe. Dumnezeu a strigat prin glasul Fiului Său la Golgota: te aleg pe vecie ca să fii al meu.
Poate sănătatea te-a trădat. Poate oamenii te-au trădat. Și toate acestea te-a secătuit peste măsură. Te întrebi ce ți-a rămas. Răspunsul este: totul. Dumnezeu nu a renunțat și nu va renunța la tine. Nu renunța nici tu.
Nu îți defini viața după porțiunea de drum pe care o străbați acum. Nu caravana de sclavi are ultimul cuvânt. Nu râsul batjocoritor al ,,fraților’’, care au bătut palma cu ismaeliții pentru 20 de siclii de arginți, are ultimul cuvânt. Mai sunt zile de trăit. Și Dumnezeu are un plan pentru tine.
Știu că în aceste zile este la maxim volumul vocii îndoielii, fricii și dezamăgirii. Ai nevoie de un sprijin, ai nevoie de o certitudine ca să nu fii doborât. De aceea am ales să îți spun: Dumnezeu are ‚,gânduri de pace, şi nu de nenorocire...’’, ca să îți dea un viitor şi o nădejde.
S-au schimbat oamenii, s-au schimbat multe în viața ta. Dumnezeu nu s-a schimbat. Tu ești și vei rămâne copilul Său.
Fii binecuvântat!
Florin Ianovici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.