luni, 23 iulie 2018

BILL GATES inventează un CIP RFID pentru CONTROLUL NAȘTERILOR. Va fi implantat permanent în mână si va putea fi pornit/oprit prin telecomandă. Va fi lansat anul acesta

Bill Gates inventează un microchip de uz uman, care poate fi pornit/oprit wireless, pentru controlul nașterilor
Noul dispozitiv miniatural al miliardarului este prevăzut pentru lansare în acest an.
Noul microchip al lui Bill Gates (n.t.: o slugă a satanei) este prevăzut pentru lansare în acest an.
Miliardarul globalist Bill Gates și echipa sa au inventat un nou microchip pentru uz uman, îngrijorător, care urmează să fie lansat în acest an. Noul dispozitiv va fi încorporat chirurgical sub pielea persoanei și va acționa ca un mecanism de control al nașterilor, ce poate fi controlat de la distanță cu un comutator ”pornit / oprit”.
Comercializat ca un ”prezervativ mai bun”, microchipul vor acționa ca un contraceptiv, permițând persoanei chipate sau unei terțe părți să ”transfere tehnologiei wireless” posibilitatea de a avea o sarcină prin apăsarea unui comutator.
Fondatorul miliardar al Microsoft spune că dispozitivul mic, în mod normal încorporat în partea cărnoasă a mâinii unei persoane, ar trebui să fie disponibil în cursul acestui an, după ce testarea în Africa este completă.
Dispozitivul de control al nașterii este implantabil permanent, și poate fi pornit și oprit cu ajutorul unei telecomenzi.
Minusculul microchip care emite hormoni va permite femeilor să decidă când sunt pregatite sa conceapa, în esență prin apăsarea unui întrerupător si apoi să înceapă să încerce, conform MIT Technology Review.
Gates spune că dispozitivele nu sunt strict numai pentru femei și conțin chip-uri RFID, similare cu cele din cardurile de credit și din telefoanele inteligente, care pot fi programate pentru plata wireless a cumpărăturilor, să deblocheze uși sau chiar să pornească o mașină.
Fundația Bill și Melinda Gates a investit 4,6 milioane de dolari în start-up-ul MicroCHIPSoriginar din Massachusetts, care se află în spatele dispozitivului.
”Abilitatea de a porni și opri dispozitivul oferă un anumit factor de confort, pentru cei care își planifică familia”, a declarat la BBC săptămâna aceasta dr. Robert Farra, președinte și COO al MicroCHIPS.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.