miercuri, 11 iulie 2018

Alexandra Păcuraru răspunde revistei sodomiților "Vice": "Am fost crescută cu principii sănătoase, valori creștine și respect pentru familie și biserică, iar în același spirit îmi cresc și eu copiii. Nu pot decât să mă rog la bunul Dumnezeu să ne aibă în pază și copiii mei și ai tuturor românilor să trăiască într-o țară normală, unde să nu fie permis prin lege ca un cuplu homosexual să înfieze copii!”

Alexandra Păcuraru a oferit revistei Vice o serie de răspunsuri după emisiunea Acasă la Oamenii Realității de duminică, 8 iulie, în care l-a avut invitat, printre alții, pe Dragoș Bucurenci.

Alexandra Păcuraru a răspuns întrebărilor Vice pe tema emisiunii Acasă la Oamenii Realității, în care l-a invitat pe Dragoș Bucurenci să părăsească platoul. 
Despre reacția critică a lui Dragoș Bucurenci:
„Victimizarea se practică destul de des în viața publică, deci nu avea cum să rateze domnul Bucurenci o asemenea oportunitate. Nu-l cunosc pe Bucurenci, am aflat despre prezența sa în ziua emisiunii și pot să vă spun că dacă aș fi aflat și despre preocupările sau legăturile pe care le are, aș fi fost în măsură să-i refuz prezența. Comportamentul și discursul său din timpul emisiunii, intolerante la adresa BOR, îmi confirmă un potențial refuz inițial de participare. Eu accept absolut orice discuție în contradictoriu, dar batjocura și aroganța nu le tolerez”.
Despre afirmația cum că ”homosexualii care pleacă din țară sunt atei”.
„Sunt suficiente studii care atestă asta, iar contradicția gravă dintre homosexualitate și învățăturile Bibliei nu e un lucru care mai trebuie demonstrat!”.
Continuarea pe www.realitatea.net

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.