După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 9 iunie 2018

LifeSiteNews: Copiii învață despre "diversitatea sexuală" în videoclipul manipulator care promovează "mândria" LGBT

 "Mândria" homosexualilor (Gay “pride”) este o "sărbătoare a diversității sexuale", le spune copiilor Jessi Cruickshank, o personalitate media, într-un videoclip de televiziune pentru copii, produs de compania canadiană Broadcasting Corporation (CBC) finanțată din banii contribuabililor.
Înconjurată de baloane colorate și de baloane în formă de curcubeu, Cruickshank întreabă doi băieți și două fete, care arată a avea cam șapte ani, ce cred ei despre "căsătoria" homosexualilor și dacă consideră că ar fi "minunat să ai două mame".
"Mândria homosexuală" înseamnă "atunci când toți oamenii gay, transgender, lesbiene, bisexuali se adună și sărbătoresc", spune o fetiță la începutul videoclipului. Ea numără acele cuvintele pe degete în timp ce le rostește, și nu este clar dacă chiar știe ce înseamnă toate aceste cuvinte.
"Eu cred că [căsătoria homosexuală] este căsătorie normală", spune un băiețel.

Cruickshank, care pe tot parcursul videoclipului flutură un steguleț curcubeu LGBT, iar la sfârșit își pune la gât un șal din pene colorate în culorile curcubeului, le povestește copiilor despre diferite "celebrități homosexuale" (singurele pe care copii le-au putut numi au fost Ellen Degeneres și Lady Gaga).
"Jodie Foster este o femeie, și ea m-a făcut să-mi pun întrebări cu privire la sexualitatea mea când eram copil, pentru că o plăceam atât de mult", explică Cruickshank. "Și a apărut goală în filmul Nell. Nu că mi-aș aduce aminte că l-am vizionat de mai multe ori când eram copil", adaugă ea sarcastic.

"Ca mamă de copii mici, aș fi revoltată dacă vreun adult i-ar spune fiicei mele în vârstă de 8 ani despre fanteziile sale din copilărie ... și despre cum a rulat in repetate rânduri scenele din film în care Jodie Foster apare goală. În orice alt context, părinții ar fi revoltați pe bună dreptate”, a declarat pentru LifeSiteNews Katy Faust, activistă pentru drepturile copilului, care a fost crescută de două lesbiene.”Dar, pentru că scopul este de a promova prin acest videoclip “mândria” [homosexuală], noi se presupune că ar trebui să considerăm copiii din acest videoclip drept “luminați" în a asculta și a răspunde la întrebări despre sexualitatea adultă. În realitate, copiii sunt cei exploatați."
Cruickshank a lăudat copiii pentru că au fost "aliați" ai comunității homosexuale și i-a încurajat să se străduiască să devină icoane gay.

"O icoană homosexuală este o persoană care este venerată de comunitatea homosexuală", spune ea în videoclip.
“Eu sunt un aliat. Poate că aș putea fi o icoană", a spus unul dintre băieți.
"Toată lumea ar trebui să crească mare și să aspire să fie o icoană homosexuală", răspunde Cruickshank.
"Despre asta este mândria [homosexuală]", spune una dintre fete. Ȋntrebată ce crede despre "căsătoria" homosexuală, fetița răspunde că mătușa ei este lesbiană și se întreabă dacă va fi fata cu florile la "nunta" mătușii.
“Când afli că mătușica ta se va căsători cu o femeie, iar preocuparea ta numărul tău este dacă vei fi fata cu florile la nunta acesteia, atunci înseamnă că prioritățile tale sunt bine definite”, spune Cruickshank aprobator.
Copiii au avut reacții amestecate atunci când au fost întrebați despre cum cred că ar fi să aibă "doi tați", spunând că multe ar depinde de personalitățile acestora.
"Îl provoc pe producătorii acestui film să filmeze din nou", a sugerat Faust. Iar întrebarea ar trebui înlocuită cu: "Crezi că ar fi bine să nu ai nici un tată?"
"Răspunsurile ar fi de la “da" la "ar fi cumplit", a spus ea. "Pentru că pentru majoritatea copiilor așa și este."

"Dacă vă îndoiți de aceasta, întrebați orice copil care și-a pierdut tatăl în urma divorțului, în urma abandonului, care și-a pierdut tatăl prin prisma rolului acestuia de donator de spermă, sau care și-a pierdut tatăl prin deces", a adăugat ea. "Să ai "două mame" sau "doi tați" înseamnă întotdeauna pierderea unui părinte după care copilul tânjește și pe care are dreptul să îl aibă. Iar asta este o nedreptate.”
Singura parte din videoclip în care un copil a dat un răspuns potrivit cu vârsta sa este atunci când Cruickshank îi întreabă pe copii dacă știu ce înseamnă să "iasă din dulap" [în limbajul homosexualilor înseamnă să îți faci publică orientarea sexuală]
Fetița răspunde inocent: "Când ieși din dulap înseamnă ca atunci când te joci de-a v-ati ascunselea și te ascunzi în dulap și apoi cineva te găsește și apoi ieși din dulap și e rândul tău să te pui."
"Are sens", zâmbește iritată Cruickshank privind către cameră.

Videoclipul este plin de culori strălucitoare, chipuri de copii și muzica plină de viață. Fără sunet, seamănă foarte mult cu orice alt program pentru copii.
"Aceasta este o faptă bolnavă. Folosirea copiilor de vârstă mică pentru a împinge agenda homosexuală este un lucru monstruos și manipulant ", a declarat pentru LifeSiteNews Dan Gainor, vicepreședinte pentru Afaceri și Cultură. "Şi mai rău este că acest lucru a apărut în mass-media publică. Iar, să le spui copiilor că dragostea ta pentru o vedetă te-a făcut să-ți pui sub semnul întrebării propria sexualitate, e și mai bizar.”
A învăța copiii să iubească pe cei care se simt atrași de același sex nu presupune să îi "folosești ca pe recuzită ideologică în videoclipuri", a concluzionat Faust.

Cruickshank a postat pe Facebook că reacțiile la videoclip au fost pozitive. Cu toate acestea, "unii sunt supărați și / sau" se roagă pentru mine", a scris ea. Dar "eu cred în educație și toleranță și în celebrarea diversității".
Într-un alt videoclip, realizat în perioada mediatizării nunții regale, Cruickshank vorbește cu același grup de copii despre divorț, iar aceștia par a fi foarte familiarizați cu termenul.

Cruickshank este mamă a doi băieți gemeni mici, care abia învață să meargă.
Activiștii LGBT au declarat luna iunie "Luna Mândriei", în timpul căreia au loc marșuri foarte sexualizate prin care sărbătoresc homosexualitatea și transgenderismul. Organizatorii marșurilor cer cu insistență ca o parte esențială a acestor parade să include copii. Marele Mareșal al unei parade ce urmează să aibă loc în Orange County, California, este un "creator de gen" cu vârsta de 11 ani.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.