vineri, 1 iunie 2018

Grupul OMEGA: Dumnezeu ne-a protejat și am ieșit toți trei din mașină, au venit pompierii, poliția, ambulanța și... au constatat că suntem bine! 🔴 Lizzie, fetița noastră a exclamat "Acum știu că Dumnezeu există!"

Lizzie, fetita noastra a exclamat " Acum stiu ca Dumnezeu exista"...( Now i know God exists ) 

In Aprilie 2015 am plecat cu masina din Chicago spre Florida in vacanta de primavara. 

Cu vreo 20-30 de minute inainte de a ajunge la locul destinatiei Lizzie ( la varsta de 10 ani ) statea rezemata cu capul pe usa ( pe bancheta din spate langa usa din dreapta ) sa mutat langa Sorinela in partea stanga care a pus centura de siguranta peste Lizzie.

Dupa aprox. o jumatate de ora, am virat la dreapta pe strada care ducea la destinatie si un SUV ( tip Aro ) a intrat direct in noi in usa pe care Lizzie isi rezema capul cu aprox. jumatate de ora in urma dar... Dumnezeu care este in trecut, prezent si viitor, a stiut prin ce vom trece si CREDEM ca numai El a pus in mintea fetitei noastre, sa se mute in partea stanga langa Sorinela !!! ...masina SUV a intrat in usa din dreapta din spate si am fost impinsi in stalpul semaforului...!

Dumnezeu ne-a protejat si am iesit toti trei din masina, au venit pompierii, politia, ambulanta si dupa ce au testat-o pe Lizzie si pe noi... au constatat ca santem bine OK... se mirau ca nu santem loviti, priveau masina care era lovita in amandoua partile si noi nu avem nimic... Lizzie si-a dat seama ca am experimentat protectia miraculoasa a Lui Dumnezeu !!! ...Mama, Tata are you OK ? ( Santeti bine ?) ...DA ... Acum stiu ca Dumnezeu exista pentru ca am experimentat protectia Lui supranaturala !!!

Romani 8 Vers, 28: "De altă parte, ştim că toate lucrurile lucrează împreună spre binele celorce iubesc pe Dumnezeu, şi anume, spre binele celor ce sunt chemaţi după planul Său."Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.