După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 2 mai 2018

Tony Berbece 🔴 Ea este Laura... Foarte mulți credincioși de pretutindeni s-au rugat pentru ea și iată că rugăciunile au fost ascultate. Are nevoie în continuare de mijlocire...

Când m-am dus la spital să mă rog pentru ea am fost pur și simplu acoperit de halat, mască, capelină și botoși după care m-am curățat bine pe mâini pentru a intra la terapie intensivă, unde am întâlnit-o pe Laura, care se afla în comă din cauza unei ciroze hepatice.

Când am văzut-o am avut impresia că mă rog pentru învierea unui om și nu pentru vindecarea lui. Dacă nu aș fi avut promisiunile lui Hristos că putem face în Numele lui lucruri mărețe vă spun sincer că nu aș fi îndrăznit să cer nimic. Dar m-am încrezut în puterea Lui.
Dumnezeu nu a lăsat-o așa, după fix o săptămână de la rugăciunea făcută cu ungere am fost chemat pentru că Laura ieșise din comă și dorea să mă cunoască și să mă mai rog din nou cu ea. Vreau să vă spun că foarte mulți credincioși de pretutindeni s-au rugat pentru Laura și iată că rugăciunile au fost ascultate.
Însă are nevoie în continuare de mijlocire. Infecția trebuie să se retragă deplin pentru ca mama ei să-i poată dona o parte din ficat. Ea și Alex (soțul) ne roagă să-i susținem neîncetat.
Doamne, du această minune până la capăt te rugăm!
Tony Berbece

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.