miercuri, 9 mai 2018

✉ Scrisoare misionară: Uday şi Silvia, India

Pace tuturor,

          Vă mulțumim în numele Domnului pentru rugăciuni. Prin mila și harul Lui am ajuns toți cu bine în India. Abi s-a descurcat foarte bine pe avion, iar mama mea la fel. A fost un drum lung și obositor, cu escale, plus că am avut de așteptat o noapte întreagă în Dheli pentru zborul intern, dar Domnul ne-a condus pe aripile Sale mărețe. În general suntem bine cu toții, Abi adaptându-se mai bine decât am gândit, iar mama mea deocamdată este și ea bine. Așteptăm să ne revenim puțin și luni vom avea întâlnire de rugăciune cu toată echipa.
          Vă binecuvântăm în numele Domnului și vă îndemnăm să continuați să ne susțineți în rugăciune. Rugați-vă mai ales pentru protecție spirituală. Domnul Isus să vă răsplătească pentru rugile înălțate care nu sunt și nu pot fi limitate de ziduri, de oameni și  nici chiar de duhurile rele, căci Hristos, care este în noi, este mai mare decât cel ce este în lumea aceasta.
 
Vă iubim în Hristos
Uday, Silvia, Abi și
mama mea!

Silvia este membră a Bisericii Izbânda din Bucureşti şi s-a dedicat lucrării de misiune din India încă din 2007.
  După mai multe stagii pe termen scurt de lucrare şi pregătire, Silvia îşi doreşte să ajungă să împărtăşească Evanghelia celor dintre triburile în care nu a ajuns cunoştinţa de Dumnezeu.
 În data de 29 noiembrie 2014 s-a căsătorit cu Uday Bagdas și au o fetiță.
e-mail: grace_silvy@yahoo.com
Pentru cei care doriţi să contribuiţi şi financiar la lucrarea pe care o desfăşoară Silvia puteţi folosi următoarele conturi:
Banca BRD
RON RO98BRDE410SV70924254100
EUR RO45BRDE410SV92432154100

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.