După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 2 mai 2018

Riscurile legalizării ideologiei LGBT 🔴 Districtul școlar interzice părinților să-și retragă copiii de la cursurile LGBT

Părinții din Orange County, California n-și pot retragăe copiii de la cursurile legate de identitatea sau orientarea sexuală, potrivit unui memorandum emis de consiliul general al districtului școlar. 
„Părinții care nu sunt de acord cu materialele referitoare la gen, identitatea de gen, expresia de gen și orintarea sexuală nu pot să-și scuze copiii de la această instrucție”, spune memorandumul lui Ronald Wenkart transmis Consiliului de Educație din Orange County. 

Un purtător de cuvânt al districtului școlar a confirmat autenticitatea memorandumului care ne-a fost trimis de un părinte.

„Cu toate acestea, părinții sunt liberi să le spună copiilor că nu sunt de acord cu unele sau toate informațiile prezentate în programul de instruire și să-și exprime opiniile cu privire la aceste subiecte față de copiii lor”, a scris avocatul. 

Analiza lui a fost inclusă într-un memorandum din 29 martie, care trebuia să fie o vastă revizuire juridică a Legii pentru Sănătatea Copiilor din California. Legislația impune districtelor școlare să le ofere elevilor o educație vastă privind sănătatea sexuală. Legea prevede ca școlile să „predea despre gen, expresia genului, identitatea de gen și prejudiciul cauzat de stereotipurile negative de gen”.

Potrivit legii, elevii pot fi scuzați de la partea de educație pentru sănătatea sexuală a legii. Dar este vorba despre situația în care copiii nu pot fi retrași, ceea ce-i îngrijorează pe părinți. 
Consilierul general al districtului școlar a spus că scutirea nu se aplică „intrucțiunilor, materialelor sau programelor care abordează genul, identitatea de gen, expresia genului, orientarea sexuală, discriminarea, hărțuirea, intimidarea, relațiile sau familia și care nu abordează organele reproductive umane și funcțiile lor”.

Poate cel mai alarmant lucru este convingerea că districtele școlare și Adunarea Generală din California știu ce este mai bine pentru copiii care merg la școală.

„Instanțele au considerat că părinții nu au dreptul constituțional de a trece peste hotărârile legiuitorilor de stat sau ale districtului cu privire la informațiile care li se vor oferi copiilor lor în școlile publice”, se spune în memorandum.

Permiteți-mi să fiu direct – ideea că părinții nu au dreptul constituțional de a determina ce este mai bine pentru copilul lor este diabolic. Da, diabolic. Școlile publice din Statele Unite au fost transformate în centre de îndoctrinare de o bandă de revoluționari radicali, de sex și de gen. Sistemul nostru școlar a fost capturat.

Așa cum am mai spus, trebuie să luăm atitudine și să ne luăm înapoi școlile publice. Marele teolog german Dietrich Bonhoeffer a spus că a tăcea în fața răului este în sine rău.
Todd Starnes

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.