După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 1 mai 2018

Copilul celor mai bătrâni părinţi din Marea Britanie a fost luat de serviciile sociale. „Cuplul e devastat“


Doi soţi, care au devenit cei mai vârstnici părinţi din Marea Britanie, au rămas fără copil, după ce serviciile sociale l-au luat din grija lor.

Mama în vârstă de 63 de ani şi tatăl de 65 de ani sunt „devastaţi“ de decizie luată ca urmare a vârstei înaintate a cuplului, a declarat o sursă apropiată de cei doi. Angajaţii serviciilor de asistenţă socială pentru copii susţin că le-au cerut încă de anul trecut celor doi părinţi să îmbunătăţească modul în care au grijă de bebeluş. Însă au constatat că aceste schimbări nu au avut loc, aşa că au luat copilul în vârstă de un an din grija lor, potrivit The Sun.

Cuplul din nordul Angliei a apelat la o mamă surogat în vârstă de 30 de ani, căreia i-a fost implantat embrionul rezultat din ovulul unei donatoare fecundat de sperma bărbatului de 65 de ani. 

Părinţii adoptivi au cheltuit peste 100.000 de euro pentru procedură şi au apelat ca o clinică din străinătate, deoarece nu au găsit una în Marea Britanie care să fie de acord cu vârsta cuplului. 

Citeste mai mult: adev.ro/p7zrti

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.