După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 17 aprilie 2018

Traian Băsescu crede că oamenii nu vor ieşi la mitingul pentru susţinerea familiei anunţat de Liviu Dragnea, pentru că "îşi dau seama" că reprezintă o "demagogie"...

Fostul președinte Traian Băsescu este de părere că anunţul conducerii PSD privind organizarea unui miting de amploare pentru susţinerea familiei reprezintă o "demagogie", având în vedere că 90% dintre români sunt familişti.

"E altă demagogie, un milion de oameni în stradă pentru familie. Măi Dragnea, 90% suntem familişti! Care cu o nevastă, care cu două la viaţa lui, care cu cinci, dar trăim familii normale, cu bărbat şi femeie. Pentru ce îi trebuie un milion de oameni? E ridicol, ăştia nu au idei", a declarat Traian Băsescu, luni, la B1 Tv.

Liderul PMP crede că oamenii nu vor ieşi la un astfel de miting, pentru că "îşi dau seama".
"Gândiţi-vă cum îi spui soţiei: măi femeie, hai să mergem în stradă, că ne-a chemat Dragnea să apărăm familia. Păi, îţi dă femeia cu tigaia în cap. Îţi spune: nu eşti sănătos, dacă vrei să militezi pentru familie, du-mă, omule, la teatru, du-mă până la Poiana Braşov, du-mă, ştiu eu, să facem un week-end împreună, decât în stradă", a mai spus Băsescu.

Partidul Social Democrat va organiza luna viitoare un miting de amploare în Bucureşti, a anunţat preşedintele PSD, Liviu Dragnea, luni, la finalul şedinţei Comitetului Executiv Naţional al partidului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.