După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 15 aprilie 2018

Seminarul "Războiul Spiritual" cu Jarrol și Marjorie Cole la Biserica Renașterea Brașov

Avem onoarea de a vă invita la o serie de întâlniri, în perioada 17-19 aprilie 2018 orele 18:00 - 20:00 în Brașov la Biserica Renasterea Str. Stadionului nr.2, alături de invitații noștri speciali, Jarrol și Marjorie Cole.

Pastorul Jarrol D. Cole și soția sa, Marjorie J. Cole au fondat biserica TRUE Light, o biserică care combină și accentuează atât lucrarea de evanghelizare, cât și cea de ucenicizare. Pastorul Jarry Cole a fost ordinat în anul 1981 și păstorit de-a lungul timpului mai multe biserici vibrante, luând parte totodată și la numeroase misiuni în India și Africa.

Fondatoare a "Life Recovery Inc.", Marjorie Cole este specializată in echiparea şi restaurarea membrilor Trupului lui Hristos pentru o viată din belşug în El, prin vindecare interioară şi eliberare.

Tema abordată de Pastorul Jarrol Cole este: "GENERAȚIA ÎMPĂRĂȚIEI" – acesta include: definirea, selecția, destinul, eliberarea, transformarea, echiparea, viziunea, războiul, susținerea și creșterea unei Generații a Împărăției.

Subiectele abordate de Marjorie Cole sunt:

1. "Paradigma Războiului Spiritual – Capcana Șarpelui"

2. "Vindecarea fizică și rădăcinile spirituale care provoacă boli fizice"

3. "Poftele și păcatul în viața credinciosului"

4. "Autoritatea spirituală a credincioșilor de a aduce eliberare"

5. "Tehnici de eliberare și consiliere"

6. "Diagnosticarea arborelui genealogic și identificarea blestemelor generaționale"

Seminarul va fi transmis live pe facebook pe pagina : https://www.facebook.com/BisericaRenasterea/?ref=bookmarks

Pentru mai multe resurse gratuite, vă rugăm să accesați link-urile de mai jos:



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.