După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 20 aprilie 2018

✉ Scrisoare misionară: Daniel Olteanu, India

Pace,
          Astăzi vă doresc binecuvântarea Domnului Isus și binecuvântarea rugăciunii ascultate când sunteți în cea mai mare nevoie (Psalm 20:1a), iar această nevoie va fi atunci când vom sta înaintea scaunului Lui de judecată. Căci cine ne poate scăpa din mâinile Dumnezeului celui viu? Numai mila Lui. Numele Domnului Isus să vă fie mântuire (Psalm 20:1b). Fie ca ajutorul să vă vină din dragostea sfântă a lui Dumnezeu (Psalm 20:2), dragoste care are jertfa pentru păcate și are un mijlocitor pentru noi înaintea lui Dumnezeu.
          Dumnezeu să vă primească prin Domnul Isus! El să primească și toate darurile credinței voastre pe pământ ca să aveți o răsplată veșnică în cer (Psalm 20:3). Dumnezeu să vă dea ceea ce vă dorește inima (Psalm 20:4a)!
        
          Mulțumiți lui Dumnezeu împreună cu noi pentru:
- Mărturia studenților de la teologie din mijlocul nostru. Ei au binecuvântat adunarea noastră la sfârșitul săptămânii trecute prin Cuvânt și prin participarea la lucrarea de evanghelizare și la lucrarea cu copii de duminică.
- Dipankar, băiatul căruia i se făcuse dor de casă și care s-a întors la familia lui.
- Bishojit Sarkar, unul dintre studentii de teologie, care are o tumoare la mână, a putut merge la un spital creștin din apropiere.
- Am putut depune în bancă o parte din banii necesari studiilor de teologie pentru David (Manik Biswas).
- Studenții de la teologie și-au putut vizita familiile.
- Terminarea cu bine a lucrării de punere de faianță în adunare.
- Am putut împărți tractate la participanții care s-au înscris la candidatura de primar și la vizitatorii parcului.

Rugați-vă Domnului împreună cu noi pentru:

- Ca El să continue să lucreze în inimile copiilor care au plecat de la noi în decursul anilor: Bapi, Bishojit, Raja, Stefan, Mousumi, Chintamuni, Anamika și Dipakar.
- Operația de îndepărtare a tumorii de la mâna lui Bishojit Sarkar, care ar trebui să se facă sâmbăta viitoare dacă Bishojit se va întoarce săptămâna aceasta de la părinții lui.
- Ca să putem acoperi cheltuielile de studii la teologie pentru ceilalți candidați.
- Proiectul de plantare de biserică în Cearerbari, la casa lui Sanjit Roy, unul dintre studenții de la teologie. Noi am vrea să închiriem casa lui Sanjit pentru adunare pe perioada studiilor lui. Acum în casa lui nu stă nimeni.
- Stabilizarea situației politice în West Bengal. Guvernul actual se simte amenințat de creșterea partidelor de opoziție și au loc conflicte.
- Cca Dumnezeu să lucreze în inimile lui David Hemrom și a fetelor noastre mai mari, în special a lui Rozy. Chiar dacă David a venit doar de câteva zile la noi, el intrat deja într-o relație cu fetele și de acea a trebuit să îl trimitem de urgență acasă.
- Călătoria pe care Atzinto o va face împreună cu sora lui, la Bengalore. Aceasta a fost operată în Bengalore și va merge pentru a face unele verificări medicale. Atzinto merge și el pentru a se îngriji de sora lui. De asemenea el ar vrea să se opereze la picior pentru a scoate niște bucăți de lemn care i-au intrat de multă vreme acolo.
        
          Tată, Tu ne-ai dat binecuvântarea Ta veșnică prin Domnul Isus. Aceasta este binecuvântarea mânturii veșnice. Ai rânduit ca noi să fim, prin Domnul Isus, lumina acestei lumi. Ajuta-ne să fim parte a planului Tău de mântuire în locul în care ne-ai așezat și după măsura de putere pe care Tu ne-ai dat-o! Amin.

Daniel


Împreună cu o echipă de fraţi indieni, Daniel este implicat în lucrări ca: plantare de biserici în West Bengal, păstorire, ucenicizare, evanghelizare personală, evanghelizare de stradă, evanghelizare prin film, distribuire de tractate, traducere şi scriere de tractate, afişe cu versete, cercul literar, lucrarea cu femeile, lucrarea cu copiii. Daniel este şi profesor la All Nations Theological Seminary (ANTS).

 Pentru a susţine şi financiar lucrarea în care este implicat Daniel, sunt deschise următoarele conturi:

RON RO35BRDE340SV25437653400
EUR RO31BRDE340SV25437733400

BRD, Sucursala Suceava cu specificația:  Donaţie pentru familia Olteanu   

Adresa de contact: danielolteanu@yahoo.co.uk

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.