După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 18 aprilie 2018

✉ Scrisoare deschisă către Excelența Sa Domnul Klaus Iohannis, Preşedintele României

Domnule Preşedinte,
În urmă cu câţiva ani, am presupus că mergem pe acelaşi drum, în aceaşi direcţie. Iniţial, tăcerea dumneavoastră ne-a făcut să continuăm presupunerea până când aţi decis să vorbiţi. Când v-am întrebat, ne-aţi spus deschis şi foarte clar: „sunteţi fanatici”. Nu mergem în aceeaşi direcţie... Unii au crezut că a fost o reacţie de moment, una neinspirată. Dumneavoastră aţi ţinut să ne convingeţi că nu a fost aşa. Ne-aţi demonstrat în mod repetat că gândiţi şi acţionaţi diferit de cetăţenii României. Apoi, cu câtva timp în urmă, ne-aţi spus că nu vă grăbiţi. Am constatat că este adevărat, ne doare, dar trebuie să vă spunem ceva. 

Privind mai mult spre vest, nu aţi mai realizat unde sunt cei pe care v-aţi angajat să-i reprezentaţi. Noi, cetăţenii României, am continuat să mergem înainte, să facem paşi în protejarea şi promovarea familiei. Este adevărat, noi ne grăbim. Ne grăbim pentru că dorim binecuvântarea fiecărui copil şi a fiecărui bătrân din România. Ne grăbim pentru că dorim binecuvântarea fiecărui tânăr şi a fiecărei familii. Ne grăbim pentru că ne pasă. Dumneavostră vă pasă sau nu? Probabil că într-o anumită conjunctură veţi găsi cuvinte frumoase, dar până în prezent faptele au demonstrat contrariul. În situaţia dată, m-am gândit că ar fi bine să aflaţi că noi, cetăţenii acestei ţări pe care ar trebui să o reprezentaţi, nu ne vom opri şi nici nu vom încetini ritmul. Dacă dumneavoastră vreţi să veniţi cu noi, cetăţenii români, ar trebui să vă schimbaţi urgent, atât direcţia, cât şi ritmul. Dacă alegeţi să nu vă grăbiţi, veţi continua să rămâneţi în urmă şi în final vă veţi pierde. Oricum pe mulţi din milioanele de români care iubesc familia i-aţi pierdut deja. Din nefericire, aţi ales să rămâneţi cu o minoritate care în curând vă va abandona fără nicio remuşcare.

Domnule Preşedinte,
România este încă cu ochii pe dumneavoastră. Copiii, tinerii, familiştii, părinţii, bătrânii, liderii politici şi religioşi, toţi oamenii care iubesc cu adevărat România aşteaptă să vă implicaţi ALTFEL în organizarea Referendumului. Omul de rând, dar şi intelectualii României aşteaptă să vă faceţi în mod vizibil partea în continuarea acestui demers democratic. Nu lăsaţi pe nimeni să folosească acest demers cetăţăenesc pentru scopuri politice nedemne sau de orice altă natură. Folosim ocazia aceasta să vă rugăm încă o dată sincer şi insistent să dovediţi că vă pasă mai mult de majoritatea covârştitoare a cetăţenilor acestei ţări decât de minoritatea politicienilor care dispreţuiesc valorile României.
Arătaţi-ne, vă rugăm, că vă interesează mai mult valorile românilor decât planurile unor străini care doresc să distrugă valorile noastre. Cu speranţa că vă veţi întoarce inima spre cetăţenii României, vă mulţumim frumos şi vă asigurăm că ne rugăm pentru binecuvântarea dumneavoastră şi a României.

Un cetăţean român îndurerat, dar cu speranţă în bunul Dumnezeu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.