După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 1 martie 2018

Sorin Cigher 🔴 Copiii noștri nu-s copiii lor

Cât de meschin poți să fii ca să ataci cea mai vulnerabilă categorie din societate, formată din niște copii, inocenți, manipulabili și posibile marionete ale unui sistem care a crescut fără copii. Copiii sunt darurile pe care le-am primit și le păstrăm cu mare responsabilitate. Nu există ceva mai prețios ca ființele pe care le-am luat în brațe, noaptea, când termometrul măsura 40 de grade, le-am dus de urgență la spital când lucrurile s-au complicat, le-am dat hainuțe când le-a fost frig, le-am făcut micul dejun, i-am învățat primii pași, primele cuvinte, am asistat la primele căzături și lista poate continua pe pagini întregi. Sunt comorile noastre și nimeni nu ne-a întrebat despre ei când ne-a fost greu. Știm cum să ni-i creștem, suntem convinși că au nevoie de noi, așa cum și noi avem nevoie de ei.

Cineva dorește să-i deformeze și să le inducă alte teorii, progresiste și iluminate... Nu putem admite ca în mod fraudulos să ni-i otrăvească momindu-i cu ambalaje seducătoare. Pe copiii noștri vrem să-i creștem noi! Chiar dacă etichetele de fundamentaliști sau intoleranți ne sunt puse, contează mai puțin atâta vreme cât ne vedem copiii crescând într-o atmosferă normală, plăcută și sănătoasă. Ei nu sunt perfecți, și nici noi nu suntem, dar cel mai bine un părinte știe ce să îi ofere copilului său. Un copil căruia i se oferă totul, mai puțin dragoste, devine o victimă a singurătății, a dezechilibrului emoțional, a depresiei. Nu vrem să crească deformați și îndoctrinați cu o ideologie modernă toxică.

Copiii noștri nu au nevoie de spălarea creierului și nu vă permitem să le inoculați aberații contra firii. Ei au nevoie de o creștere sănătoasă. Îi trimitem la școală, avem încredere în dascălii care sunt competenți și nu marionetele Europei destrămate! Nu vrem profesori care de dragul de a nu-și pierde postul sau pentru foloase financiare injectează în mintea copiilor noștri tot felul de informații care îi debusolează și le rănesc sufletul sensibil.

Copiii noștri sunt ai noștri și nu permitem nimănui să treacă peste consimțământul părinților! Respectăm toate instituțiile, dar vrem să ni se respecte dreptul de a ne educa familiile așa cum ne dictează conștiința. Așadar, nu ne băgați copiii cu forța în mizeria așa-zisului progresism aducător de dezastru pe toate planurile!

Sorin Cigher

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.