După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 1 martie 2018

✉ Scrisoare misionară: Daniel Olteanu, India

Pace,
          Când nu mai este nici o mărturie adevărată, Domnul Isus rămâne Martorul credincios și adevărat (Apocalipsa 3:14). El ne vrea să fim „în clocot” pentru El. Și dacă nu suntem astfel, noi trebuie sa realizăm acest lucru și să cerem ajutor de la Domnul Isus. În procesul transformării noastre, ca și copii a-I lui Dumnezeu, trebuie să îndurăm disciplina mâinilor Lui (Apocalipsa 3:19). În acest proces noi trebuie să continuăm să ne lepădăm de păcatul „lipicios”, pentru a-L păstra cu noi pe Domnul Isus.

Iată câteva motive de mulțumire:
1. Marți am putut avea o evanghelizare în zona Nishiganj (în apropierea satului lui Esther și Bishojit – niște copii de care ne ocupăm). În această călătorie am văzut și pe copilul de curând născut al surorii lui Esther (Harani). De asemenea, am fost însoțiți și de un tânăr care vrea să se căsătorească, pentru a-i face cunoștință cu Esther. Rugați-vă pentru o persoană interesată în Evanghelie, pe care am întâlnit-o acolo. Rugați-vă pentru obținerea unui certificat de naștere pentru copilul de curând născut. Autoritățile nu vor să elibereze un act de naștere pe motivul că acest copil a fost născut acasă.
2. Esther s-a reîntors cu noi în Jalpaiguri. Ea are niște noduli la sâni și face tratament medical. Rugați-vă pentru vindecarea ei și pentru voia lui Dumnezeu cu privire la căsătorire. Fratele ei, Bishojit, are de asemenea probleme de sănătate. Rugati-vă și pentru vindecarea lui.
3. Ne-am putut uni cu toți în post și rugăciune cu privire la mutarea sau rămânerea noastră în Jalpaiguri. Dumnezeu ne-a confirmat că trebuie să rămânem în Jalpaiguri.Rugați-vă ca noi să fim găsiți credincioși.

Rugați-vă și pentru:
1. Planul de a avea o evanghelizare în zona Talma, pe 1 martie.
2. Pentru aducerea la adunare a copiilor de necredincioși, duminica aceasta (se face de obicei în ultima duminică a lunii).
3. Pentru călătoria mea la Calcuta, plănuită pentru 2 și 3 martie, pentru a mă întâlni cu un frate din Italia. În timpul călătoriei cu trenul vreau să împart și tractate.

          Doamne Isuse, în lumea păcatului și a luptelor cu „morile de vant”, noi Te căutăm pe Tine. Numai Tu poți da gust vieților noastre și biruință împotriva puterilor întunericului. Amin 

Daniel

Împreună cu o echipă de fraţi indieni, Daniel este implicat în lucrări ca: plantare de biserici în West Bengal, păstorire, ucenicizare, evanghelizare personală, evanghelizare de stradă, evanghelizare prin film, distribuire de tractate, traducere şi scriere de tractate, afişe cu versete, cercul literar, lucrarea cu femeile, lucrarea cu copiii. Daniel este şi profesor la All Nations Theological Seminary (ANTS).

 Pentru a susţine şi financiar lucrarea în care este implicat Daniel, sunt deschise următoarele conturi:

RON RO35BRDE340SV25437653400
EUR RO31BRDE340SV25437733400

BRD, Sucursala Suceava cu specificația:  Donaţie pentru familia Olteanu   

Adresa de contact: danielolteanu@yahoo.co.uk

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.