După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 22 martie 2018

Marșul pentru Viață 2018 la Lugoj

Protopopiatul Ortodox Lugoj, in colaborare cu celelalte culte din oras si cu sprijinul Asociatiei "Miracolul Vietii" Lugoj, asociatie ce ofera consiliere si sprijin pentru femeile aflate in criza de sarcina, organizeaza pentru prima data in municipiul de pe Timis - Marsul pentru viata 2018!

Lugojenii si sustinatorii vietii sunt asteptati sambata, 24 martie, de la ora 12, sa participe intr-un numar cat mai mare la acest eveniment in premiera la Lugoj, care a debutat in urma cu 10 ani la Timisoara. Marsul pentru viata 2018 va porni din fata Catedralei „Invierea Domnului” de pe strada Episcop Dr. Ioan Balan si va continua pe traseul Podul de Fier – Primarie – Biserica „Adormirea Maicii Domnului”, unde organizatorii vor sustine mai multe alocutiuni. Activitatile care sprijina viata si pretuirea pentru viata sunt o datorie de onoare pentru o societate care vrea sa se dezvolte, sa duca mai departe si sa imbogateasca ceea ce a primit de la generatiile anterioare. Actiunea se deruleaza in perioada 1–31 martie 2018, in numeroase orase din Romania si Republica Moldova si va avea ca punct culminant Marsul pentru viata 2018 – „O lume pentru viata”, organizat sambata, 24 martie 2018.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.